höstbonus

Det som inte dödar, härdar...... Eller hur det nu var, shit vad vi måste vara härdade då, fast det känns då inte så. Sonen har nämligen blivit krasslig igen med skyhög feber som vägrar ge med sig, men han är pigg och go och glad ändå, varpå jag dragit lite på att åka in till VC för undersökning. Idag åkte vi i alla fall dit och det var tur eftersom sänkan var skyhög vilket resulterade i en kur penicillin.

Jag som alltid njutit av hösten har kommit att bli livrädd för den, alla blir bara sjuka hela tiden och eftersom vår lille gosse är extra infektionskänslig innebär detta att vi mer eller mindre får låsa in oss ett tag framöver. Trist men sant men det går det med, allt går och vi tar i lite extra för att höja mysfaktorn här hemma.

Ikväll blir det karameller och Heroes och ni då? Vad gör ni i höstmörkret?

Kommentarer
Postat av: Helena/Bildbloggerian

Men usch, stackars er! Men en regnruskig dag som denna är det ju ganska skönt att slippa gå ut, om man ska hitta nåt positivt i det hela :)
Min kväll har bestått av en kombination av jobb/svärföräldrarmiddag/bolånepappersgenomgång och godisfrossande.

2007-10-11 @ 22:23:07
URL: http://exponerat.blogspot.com
Postat av: Helena

Stackars er, hoppas det går över fort. Dessa dagar när det är så där höstruskigt ute vill man ju bara krypa upp i soffan med en filt och mysa. Kram på er!

2007-10-12 @ 05:59:34
URL: http://omhelenaochlitetill.blogg.se
Postat av: Marie

Heroes......? Om du inte har boxen blev du väl lika besviken som jag att serien numera bara visas på onsdagar. Hela min kväll blev förstöd på grund av detta!

2007-10-12 @ 09:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0