Lyckliga stövlar

Det är inte bara vinterjackan som inte passar, här har vi grava skobekymmer också. Är så svullen i fötter och vader att inga andra skor än gympadojjorna passar, oknutna dessutom.
Dessa fötter och vader har minsann utretts under denna graviditet, både för misstänkt blodpropp och även havandeskapsförgiftning. Ett gäng olika doktorer på olika avdelningar och sjukhus har ojat sig och alla kommit fram till att jag inga allvarliga åkommor äger annat än extremt svullna fötter och vader, japp så kan det också vara. 
 
Idag hittade jag i alla fall ett par gummistövlar som jag gissar att jag kommer att bo i tills bebis anlänt, för sedan måste jag ju kunna ha vanliga skor igen, eller? Hemska tanke om jag för alltid kommer att få knata omkring i monsterstockar till ben och ballongtassar, hua...
 

Måndag

Vanligtvis är jag väldigt förtjust i hösten men när det är sådant väder som det varit idag ja då lider jag, blåsigt regn och rusk som piskar i ansiktet, hua ingen höjdare direkt. Hoppas på bättre väder i morgon. Snart blir det en förhoppningsvis god skaldjurspasta och sedan tror jag att jag kryper ned under täcket en liten stund tills jag blir varm igen.
Minis första kläder är tvättade och placerade i lilla byrålådan, sötaste tvätt jag någonsin hängt upp måste jag säga. 
 
 
 
 

Mot gamla stan

Vi har ju som sagt fyllt år maken och jag och även om vi försökte avstyra presenter på festen så har några slunkit förbi i alla fall. Tusen tack för dem alla och ikväll ska vi utnyttja en av dem. Hit ska vi gå och käka (tack käraste svåger och svägerska), passar på nu för sedan blir det inte helt enkelt med barnvakt. Tror vi kommer att få en fin kväll och så kommer jag inte att frysa eftersom jag motvilligt var tvungen att köpa en ny vinterjacka här om dagen.
 
Försökte kämpa på med min gamla, höll andan men när jag andades ut igen så poppade knapparna upp med ett brak, magen är för stor helt enkelt och eftersom jag avskyr att frysa så var det bara att bita i det sura å köpa en ny, stoooor...
Ha en härlig Lördagskväll där ute.

Kära nån

Oj vad tiden går, sonen har hunnit fylla åtta, vi har haft storkalas, tre förtioåringar på samma skiva. Otroligt roligt, många vänner, god mat. Dessvärre glömde jag att fota, så trist, har nästan inga bilder alls. Jaja, löv hade vi alla fall på bordet, en höstdukning, fint till billig peng. Annars kan jag väl inte rekommendera att vara höggravid och anordna party för alla vänner, men jag hade extremt bra hjälpredor, rediga män i sina bästa år, dvs 40+.
Annars är väl nuläget OK, lite strul runt i kring, kris på gossens skola, föräldrar har samlat ihop sig, krismail, krismöten.
Granntanterna på andra sidan gården bråkar värre än tonåringar och själv tar jag det hela med ro. Är betydligt lugnare nu, deltog på skolans möte lugnt och sansat utan en endaste tår.
 
Och nu är det bara en månad kvar tills vår lilla prinsessa ska visa sig, alla värden och sådant som ska kollas ser fint ut. Guh vad jag längtar, vi allihopa här hemma. Nu ska jag trixa till en limepaj, hoppas på att det kommer att smaka... Ha fina kvällen alla ni.

Uppryckning

Näe nu har det varit så mycket skit och elände ett tag att allt annat lixom stannat av. Men det har börjat ordna till sig tack och lov och i helgen började vi ta tag i lite babyfix, sådant som måste vara klart innan bebbe anländer.
 
Vagnen skulle vi inte få i tid var det tänkt eftersom vi (läs jag) inte kunnat bestämma oss riktigt och väntetiden var över tolv veckor. Men väl i butiken fanns där en extrabeställd vagn så vi fick med oss den hem direkt. Himla bra tycker jag även om den tar lite väl mycket plats så här en två månader innan.
 
Nu är det i alla fall bara trevligheter på gång, sonen blir 8 år nu på söndag och nästa helg är det storkalas för några av oss vuxna som är av årgången där vi fyllt jämnt. Det känns befriande att ha roliga saker att "bekymra" sig över nu ett tag framöver. Och som en extrapresent så kommer fina svägerskan, tjoho I love You...
Bild: Bamsekartong