Inte så unik


Idag ska jag shoppa loss på lampan som jag spanat på sedan den kom och precis som halva Sveriges övriga befolkning vill även jag ha den i vardagsrummet. Inte vidare unikt direkt men som min käre vän och inredare sade, skit i det, man inreder och köper det man själv gillar.

Bild:
IKEA

En ruta till bara...

Kanske borde döpa om bloggen till "deppbloggen", vissa gillar ju att läsa om jämna plågor, sjukdomar och annat jämmer och elände, kanske skulle hitta en anstormning av läsare.

Näe inte riktigt min grej men det mesta känns lite för mycket av allt just nu. Men gossen är go och glad och maken likaså och så stickar jag eller virkar i något slags terapeutiskt syfte, avkopplande om inte annat. En mössa är på G, en amigurumidrake (svägerskan inspirerade) är klar och så en mormorsruta som blev två, tre, fyra...

Ja men det kanske blir en hel filt för vuxna till och med.

Jaja, vi ses i morgon, då är det ju Fredag...


Bladet från munnen

Som jag har gruvat mig men idag gjorde jag det, berättade för sonen att vår fina vän gått bort. Det gick så himla bra och jag känner en stor lättnad över att det äntligen är gjort. Tusen frågor kommer att komma här framöver och det är helt OK.
Några svårare frågor har redan dundrat in som tex vad som händer när man har dött och så några lite enklare som frågan om man aldrig mer kommer att bajsa igen när man är död, gullungen...

Skrota runt

Nu ska jag skrota runt i några timmar på Kistamässan, rum och trädgård, därefter middag på restaurang med familjen.

Några humörhöjare

Smårutten blogging från "Hemmafrun" den senaste tiden men så är det ibland ni vet. Jag känner mig smått deprimerad efter allt elände, ingen vidare start på detta år helt enkelt. Snart ska vi på begravning, om två veckor, kanske att det känns lite bättre sedan, jag vet inte. Jag kör i alla fall på med mina humörhöjare så gott jag bara kan.

Enkla humörhöjare som att laga en smarrig middag tillsammans med 6-åringen, höja spänningen och cruisa utan recept, skaldjurs-lasagne och minicheescake (jääääääättegott). Därefter crazydansa och mysa med familjen och tidigare idag så shoppade jag loss på en favoritmugg från Pip Studio som jag suktat efter. Så god att dricka kaffe ur och så där lyxigt unnötig speciellt med tanke på att man inte ska slänga in den i diskmaskinen, men den är min, pip pip...

Jag hoppas att ni har det bra där ute, man ska vara glad att man lever helt enkelt...

Liten stuga


Efter en intensiv Norrlandstripp är vi nu åter på plats i huvudstaden. Vi har haft det riktigt bra som vanligt, vi har bara hängt med de närmaste i familjen, man hinner inte med fler på 5 futtiga dagar varav två går åt till att resa med bil. Resan gjorde gott och det känns riktigt bra att vara hemma igen.

Bild: Nope vi bodde lite flådigare än så här, detta är en gammal vedeldad bastu som männen i familjen envisas med att besöka trots att de verkar få smärre rökskador på kuppen. Kanske börjar den ha gjort sitt, men den är söt att titta på, från utsidan.