Orange

Har alltid gillat orange, har inte varit vidare lätt att hitta prylar och plagg i just den färgen tidigare men denna vår svämmar det verkligen över här och var. Trevligt tycker jag.
Har inte gått loss alldeles men en klänning har jag i favoritfärgen samt en kalender och så lite orange i duschen.
Ha en underbar Fredag, kram, kram...

Lycklig dag

Solen skiner, det är vår, ett underbart glatt besked. Jag shoppar gärna när jag är på mitt bästa humör, idag har jag handlat skor å lite annat. Idag är en lycklig dag...
Läppglans/läppstift, behöver jag fler? Jo men detta är nog bästa corallfärgen just nu, lagomt mycket färg. Maybelline, färg 445, Mango Diamonds.
Bästa läppvallan för nariga läppar, tackar den blonda svägerskan för tipset.
Och så ett glowstick från Isadora, tanken är att detta stick skall få min urtrötta hy att få lite lyster här och var, vi får väl se...
Hoppas ni har det minst lika gott.

Bästa starten


Kaffe på morgonen är ett måste, livets dryck helt enkelt, utan känner jag mig lite smådöd och det tar betydligt längre tid att komma på topp. Starkt med lite mjölk i ska det vara och serveras helst i en färglad god kopp som man blir glad av.
Idag skiner solen, jag och sonen har precis genomgått ett Legobråk vilket resulterade att jag infört ett Legoförbud på obestämd framtid (ska försöka vara hård i mer än en kvart iaf). Poängen med detta är att gossen skall förstå att man inte slänger plastbitarna runt hela rummet för att sedan vägra plocka upp dem. Vi får se hur det går, just nu vill han inte prata med mig.
Lite senare ska jag träffa en kompis på NK, det var länge sedan vi sågs så det kommer att bli trevligt. Ha det gott//Mia

Grönt å rosa

Även om vintern gjorde ett hastigt återbesök i morse så kikade solen fram lite senare och så har de syrliga, godaste sommaräpplena hittat till frukthyllan, mums.
Och igår flyttade Rosa bakis in, tycker hon passar riktigt bra där borta, tack mannen.
Just nu står hon bara där å ser lite fin ut, men baka det ska jag, kanske i morrn...

Insnöade

Våren är här meddelade jag glatt, roade mig med att plantera balkongväxter och längta tills de är klara att plantera ut.
Ha, som ett skämt, vaknade upp till detta i morse.
Bilturen till Kungens Kurva blev inställd, inget vidare att bege sig ut på vägarna med sommardäck, likväl som så många andra storstadsbor har vi redan hunnit byta. Bilen nedan är dock inte vår, en insöad liten lastbil bara.
Näe det blir tuben till något köpcentrum idag istället, det snöar fortfarande. Ha en go Lördag där ute...

Våren är här

Näe men hua så deppigt inlägg som hängde sig kvar och fastnade här på bloggen. Nu har vi brytit ihop färdigt denna vinter, våren är här, jag har till och med fyllt år och blivit jättegammal och klarat av det med.
Det bästa med att bli jättegammal är att man får så fina presenter som plåster på såren för kommande rynkor och grånande hårstrån. Guldarmband, pengar, fina väskan, spabehandling och så en sådan här, har dock inte riktigt bestämt färg ännu men det lutar åt rosa...
Artisan Köksmaskin Rosa
Påsken och födelsedagen har firats i norrland tillsammans med släkt och vänner. Sonen har några dagar kvar på påsklovet, vi hoppas på bättre väder nu när vi är åter i huvudstaden, kanske till helgen. Ha det fint där ute...