Gott nytt år

Hoppas att ni alla har haft en riktigt god jul. Vi har bara haft det lugnt och skönt här i huvudstaden.

Nu är det sista dagen på året  och jag brukar vanligtvis här i bloggen varje år blicka tillbaka, summera och minnas. Detta år struntar jag helt i det, 2011 var inget vidare bra år, många tuffa fighter och tragiska förluster, självklart en hel del höjdpunkter också, men nu vill jag verkligen bara blicka framåt.
Jag ser fram mot det nya, 2012 kan bli ett riktigt bra år tror jag.

Årets sista dag firar vi med släkt och vänner, kan inte bli bättre...

Gott nytt år alla ni!

30% rabatt

Guerlain KissKiss Lip Gloss
By Bloom har med rabattkod 30% rabatt på makeup samt fraktfritt hela December. Toppen tyckte jag och beställde sådant jag behövde men glömde visst bort att jag önskat mig liknande i julklapp. Min man levererade en misstänkt missnöjd min när jag berättade vad jag shoppat loss på.
Aj då och förlåt, på riktigt...

En orange Jörgen

En vanlig gammal kalender i bokform är ett måste för mig för att hålla reda på alla möten och måsten. Detta år önskar jag mig en orange "Jörgen" från Ordning och reda.
Ha en toppen Fredag där ute. Kram kram.

Julblommor

Det julpynt jag gillar bäst är blommor.
Roligast att göra julgrupper själv av sånt som finns hemma.
Kottar, kakformar, mossa, lyktor mm.
Blommor överallt.
Till och med i badrummet bland handkräm och annat.

Det går lite bättre

Äntligen efter en lång kamp har sonens rehabilitering och träning efter operationen börjat ge resultat, idag gick han på gåbandet på gymet några steg. Nu är det julstängt på träningen men han har fått i läxa att gåträna hemma utan bråk och utspel. Jag tror det kommer att gå bättre nu framöver.
Det doftar pepparkaka i köket, julpyntet är väl i stort sett detsamma som förra året förutom pepparkakshusen och...
Tada, en vit adventsstjärna. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft en röd stjärna i köksfönstret, den vita passar bättre till övrig inredning men jag saknar det röda skenet på morgonen när man kliver upp. Jaja, nog om detta, på återseende...

Ruska liv

Näe om man skulle ta och ruska liv i denna gamla bloggen igen, har bloggat så lite att jag känner mig helt ringrostig, men visst har det gjorts om lite på blogg.se?

Vi har i alla fall haft en riktig tuff höst och vinter, men det börjar ordna sig nu tror jag. Under de lite mer tyngre månaderna har jag så fort jag kommit åt ägnat mig åt egenterapin - virkning. Vet inte med säkerhet om det terapeutiska värdet är så effektivt men jag inbillar mig att det funkar, det skingrar helt klart tankarna och om tiden går långsamt flyger den iväg under tiden i alla fall.

Min mor frågade mig hur jag verkligen mådde för ett tag sedan. "Jo tack, jag håller på att virka ihjäl mig men annars är det bra", svarade jag. Jag har hunnit med filtar, fodral, presenter, amigurumis mm. Jag virkar fortfarande men i lite mindre omfattning, ovan ser ni en välkomstpresent till Sveriges mest efterlängtade skärgårdsbebis, välkommen, grattis och allt det där.

Och så är det ju snart jul, favorithögtiden. Vi pysslar, bjuder på glöggmingel, bakar och kokar julgodis. Jag stressar eller tjurar inte det minsta inför julens bestyr, just nu är det en toppenårstid enligt mig.

Bild: På årets kalender, detta år hade jag tänkt slopa paketkalendern till sonen eftersom det är så svårt att hitta vettiga paketinnehåll till ett rinmligt pris. Efter kraftigt motstånd om kalender utan paket så köpte jag en legolastbil, delade upp beskrivning och bitar i 24 paket och voila, sonen fick sig en tiptop, kalender, till en rätt så OK summa.