Dagarna susar

Den minsta i familjen börjar närma sig tre veckor, enligt beräknad förlossning skulle det inte  vara dags förrän nästa vecka. Vi mår bra, har börjat lära känna den lilla som är piggast om natten, precis som när hon kurade i magen. Just nu försöker jag tajma in sov och matmönster så vi hinner ut, göra ärenden, städa, hämta storebror samt att jag ska försöka hinna med att ta igen förlorad nattsömn, det går väl sådär måste jag erkänna. Dagarna susar iväg, det är inte alldeles enkelt att få timmarna att räcka till. Jag ser suddigt, ser i kors av trötthet men jag ska verkligen inte klaga, är alldeles för lycklig över att hon äntligen kommit till oss den lilla fina underbara gosbebisen.
Vagnen är jag himla nöjd med, den minsta, lättrullad, lätt att lyfta och får dessutom plats bredvid rullstolen i bilen. Sedan får det inte plats med så mycket mer, måste skaffa takbox.

Vår dotter har anlänt

Vilken tur att jag packade BB-väskan, dagen efter började nämligen det hela sätta igång, den 3 November föddes hon i raketfart den underbara lilla prinsessan, knappt fyra veckor för tidigt. En fantastisk förlossning och upplevelse, smidigt, snabbt och komplikationsfritt.
Vi myser på nu här hemma i vår babybubbla, storebror är stolt trots att hon mest sover hela tiden. Jag mår bra, alla mår bra.
Välkommen till världen älskade lilla Emma-Lo
 

36

Idag är jag i vecka 36 och har dagen till ära packat BB-väskat med det allra nödvändigaste. Ingen bebis före vecka 36 hade jag bestämt men nu så börjar det väl var rätt så OK om det promt skulle ske. Maken anser det helt osannolikt att bebis ska komma tidigare, vad han har för vetenskapliga belägg för det vet jag inte. Vi får väl se, inte så långt kvar i alla fall.

Höstlovsmorgon

 
Både maken och sonen är lediga, grabbarna softar en aning nu på förmiddagen sedan är det fullt upp. Själv är jag precis på väg att premiärtesta om Kitchenaid´n mäktar med ett bullbak, om inte blir jag grymt besviken.