Sovrumsgardiner

Persiennförsäljarna har varit ivriga sedan vi flyttade in i vårt nybyggda hem, men vare sig rabatter eller snabb service har lockat mig till köp. Jag är inte vidare förtjust i persienner och tänkte mig andra lösningar för att slippa dem. Sonen har fått hissgardiner med mörkläggningstyg i och nu är gardinerna i vårt sovrum klara. 

Takskena "Kvartal" och blå/vitrutiga tyget "Berta" från IKEA har jag använt. Vanlig bomullsväv användes till panellängderna som dras för om kvällen.
Rätt så nöjd med resultatet faktiskt, men vi får väl se om vi verkligen klarar oss utan persienner när vår och morgonsolen kikar fram.

Kommentarer
Postat av: Bettan

Snyggt!

Persienner är inte kul!

Vi hade en gång i ett hus, typ rullgardiner i fönstren som man hissade upp med hjälp av ett snöre, kanon fiffigt, undrar vad dom hette, tror soligen.

2009-01-26 @ 15:02:36
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: fia

det vart ju super bra va duktig du är på att fixa .

2009-01-26 @ 15:48:04
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Bra mycket snyggare än persienner!

2009-01-26 @ 15:59:39
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Milla

Det där blev ju himla snyggt och tänk att tyget känner jag igen! Har det som egendesignad hissgardin (utan hiss) i mitt hallfönster. Syns lite lätt på någon av mina trappbilder några blogginlägg bort. Jag gillar tyget skarpt och har funderat på hur det skulle se ut i hela längder, och det kan jag ju se nu!

Vi har inte några persienner alls, känns som att många som har persienner har dem alltid nere. Vi har rullgardiner i våra sovrum i huset för natten, men sen kan man ha för att skydda mot solen, men vi har tur och har endast sol vårvinter en kort tid, sedan står solen för högt att lysa in. Det finns ju tex snygga träpersienner att sätta upp om man behöver i nåt fönster. Tror det finns på Jysk och Silvan tex. Det kan ge lite kontinentalkänsla om man gillar det.

Ha så nice under dina "gräsänka" dagar. Jag brukar njuta av såna för fullt när de inträffar!

2009-01-26 @ 16:42:03
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Men det blev ju toppenbra och snyggt!

2009-01-26 @ 22:45:40
URL: http://mammaamu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0