Julen är över

Vilken intensiv och rolig julhelg vi har haft med släktingarna från norr här på plats hemma hos oss. Själva julafton skedde enligt vårt vanliga återkommande schema med tidig frukost, blöta på tunnbröd med skinka och julmust till lunch, fika klockan tre framför Kalle Anka och därefter tomtebesök med klappar i massor, sonen tror fortfarande att tomten finns på riktigt. Lite senare plockades goda hemlagade julmaten fram (det enda stressiga momentet att få fram allt), påföljande matkoma och så slötittande på dåliga TV-program om kvällen.

En helt vanlig och alldeles underbar jul.

Nu är den över för i år och sista gästen åkte hem i morse, nu försöker jag få ordning på alla leksaker som spridits runt i hela våningen och så har vi  tre dagar vardag bara och sedan ska vi fira nyår.

Hoppas att ni också hade en fin jul.

Kommentarer
Postat av: Lärarinnan

God jul och trevliga mellandagar och allt det där, Mia! Fy 17 vad länge sedan det var vi träffades nu : (Vad härligt att julen blev lyckad. Det var våran också, trots påhälsning av ick önskvärda gäster i hemmet. Du har säkert hört vad som hänt. Nåja, här har vi hunnit med både jul,dop, bröllop (!) och idag är det födelsedagsfirande. So much to do, men bara trevligheter. Vi ses väl så småningom?!

2009-12-28 @ 15:40:14
Postat av: mia

Lärarinnan: ja nu var det länge sedan och jo jag har hört och verkligen lidit med er, fy vad otäckt, tur att ni har massa trevligheter som piggar upp.

2009-12-29 @ 11:11:06
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0