Jag äter bara salladsblad
Ja men så har jag börjat matblogga...
Bara mat och recept hela tiden och "tada, det här åt jag", superintressant...
Så vassego detta är kvällens krubb: Lime/chili marinerad/snabbgravad lax i ugn med sparris, sirapsstekt kålrot och pressad potatis, inget recept som vanligt, det är roligast att cruiza i köket. Ibland går det vägen, ibland inte men denna gång blev det så pass att jag tror att självaste kocken Mr Silver (min väninna lärarinnans blivande make) som avskyr fisk tom skulle ha godkänt det.
Självgott så det förslår men så har även kilona poppat på efter fyra veckors semestermat med "lördagskrubb" varenda dag. Deppar gör jag dock inte för nästa gör jag som Posh mfl, ett salladsblad om dan, det får räcka och så slutar jag matblogga.
Kram på er...
Kommentarer
Postat av: Lärarinnan
Sounds like a plan...
Postat av: mia
jeees
Postat av: Elisabeth
Lika snygg som alltid!
Postat av: Nilla på pinnen
Mitt knep är att äta godis tills jag mår illa fö då vill jag inte äta något mer fettbildande. Förrän illamåendet gått över.
Postat av: vintageretroprinsessa
Älskar att kika in på dina härliga inlägg om mat alltid så fina bilder :)
Ha en toppen helg :)
kram
Postat av: mia
Elisabeth: Haha du är då snäll.
Nilla på pinnen: Haha också en idé, kram.
vintageretroprinsessa: Kul och ha en toppenstart på veckan.
Trackback