Veckan som gått

Äh men det har varit så mycket trevligheter att jag bara varit helt enkelt, dagarna susar förbi så det har bllivit snålt med blogginlägg. Förra helgen var ju toppen med vännerna från Gnällis på besök, lite för sen natt på balkongen, Skansenbesök, barn som lekte konstant, grill och chill.

Utflykt och picninc i Norrtälje av alla ställen, trevligt tills vi fick ett samtal från en granne om att brandlarmet var i full gång i vår eller grannens lägenhet. Skyndade oss så gott det gick och väl framme var det så klart ingen fara, inte ens hemma hos oss.
Sonen har haft sin första skolkonsert, lurade oss innan att han inte visste vad han skulle sjunga men kunde ju texterna galant så klart och blev firad med premiärblommor och isglass.

Jo och så blev jag invald i Brf styrelsen detta år igen, både och känsla där, vi får se framöver hur det blir.

Och så har jag varit travänka i helgen, gick ju bra det med. Nu ska jag passa på att nyttja min morsdagspresent, vi ses...

Pysseliver


Pysselivern har fått stanna upp en aning för ett hastigt påkommet men efterlängtat besök från gnällbältet.
Så trevligt, nu nattar några barnen, några pratar vilt på balkongen och jag passar på att pusta ut en sekund. Snart ska jag tända lite ljus och fortsätta umgås.

Ha fina fredagen

Bild: på ett av mina senaste pysselprojekt

Trevligt hela veckan

Har haft fullt upp av trevligheter denna vecka och har vi riktigt tur får vi UmeOla med familj på besök denna afton.

I Tisdags firades min fina vännina på
Stavros, en supertrevlig kväll på en smått bortglömd krog med en fantastisk terass och helt OK grekisk mat/tapas till rimliga priser. Regnet öste dock ned och vi fick sitta inne men det gjorde inget för vi hade så kul i alla fall.

Vi ses...

Kvalli...


Har träffat finaste väninnan idag, lunch på
Vapiano, kan verkligen rekommenderas och därefter promenad inne i city och kaffe i Kungsan. Så mysigt och så vill jag bara förmedla att kvalitet går före kvantitet vad gäller  vänner. Lärarinnan hör till min kanske ringa skara av nära vänner, men jag älskar henne och skulle inte byta ut henne mot 10 nya, så det så.
Tack fina du för idag...

Guldkantad kväll

Vi smurfar bara runt och myser som mest här hemma och denna Fredag är inget undantag även om middagsmaten blev lite väl guldkantad.  Men de hade rea på närbutiken så vi slog till på havskräftorna från Smögen, wao säger jag.

Bild: På kvällens Fredagskrubb, nykokta Smögenkräftor med tillbehör som Västerbottenostpaj, romsås, limeaioli, sallad och bröd.

Kvällens 2 små tips: Champagnefusket Louis Buillot är så gott att om man inte visste så skulle man tro att det var äkta, 99:-, jag gillar den vita bäst men rosa funkar också. Och så min pappas tips till de små fiskäggen, en liten skvätt konjak, typ en tesked i romen får bort den där lite tjuriga fisksmaken och gör den lite "top of the line".

Ha det som finast...