Raserade pysselplaner

Jag hade ju stora pysselplaner igår men det blev inget av det alls. Sonen som vanligtvis brukar vara pigg när han är sjuk mådde inget vidare igår. Efter timmar av 40-41 graders feber gav jag upp och ringde sjukhuset, kom in hit bara, sa de så ska vi se vad som felas.

Maken kom hem från konferensen, skjutsade oss och väl på plats på Astrid Lingrens var sonen näst intill feberfri, mer vild än pigg, glad och full av energi - så typiskt...

Vårdpersonalen tyckte att vi skulle vända tillbaka igen, men vi stod på oss, meddelade att höga febern skulle återkomma och att det var något som var på tok. Vi hängde oss kvar, några timmar och prover senare så kom värdens bästa barnläkare som hittade det onda, skrev ut penicillin och var bara bäst.

-Känner ni er nöjda så här? Frågade läkaren hela familjen.
Jag svarade att vi var mer än nöjda och hindrade mig själv från att överfalla farbror doktorn med en riktig klängkram, tror inte att det hade uppskattats.

Väl hemma fick han tokhög feber igen men idag är det lugnare och jag är glad över att vi lyckades träffa just den läkaren igår.

Kommentarer
Postat av: Milla

Åh tufft med såg hög feber som går upp och ned, det gör ju oftast feber även om man inte tänker på det så mycket när den är lägre. KRAM hoppas ni får bli friska nu när det närmar sig jul! *Milla*

2010-12-10 @ 11:24:41
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: //L

Va bra att ni stod på er och fick en toppenläkare. Hoppas lillkillen snart är pigg och kry!

2010-12-10 @ 18:28:11
Postat av: maria

Det gäller att vara bestämd :)

Skönt att han fick medicin...



Må så gott !

Kramar

2010-12-10 @ 20:44:19
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Elisabeth

Ibland kan jag bli så arg för att människor som arbetar inom vården inte kan lyssna till föräldrar som vet exakt hur dess barn fungerar. Lyssna ALLTID till din/er intuition, den stämmer alltid, ja nästan. Hoppas lilleman blir bättre nu. Kramar i massor!

2010-12-10 @ 23:10:16
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: mia

Alla: Tack för era fina komemntarer, ha det bäst-

2010-12-12 @ 09:24:57
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: vintageRetroPrinsessa

stackare :(

Hoppas att han kryar på sig .



Kramar från oss

2010-12-13 @ 19:45:12
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0