Min skogarderob


Mina Louboutins, Gucci & Nine West skor trängs i samma hylla som budgetvarianter från Ellos, Skopunkten och HM. Dyrt är inte alltid bäst men skönast, mest användbara, hållbara och stadigast i klacken är dock de dyra.

-"Skor är en viktig del av livet"

Meddelade Läckberg på nyhetsmorgon denna förmiddag, klok kvinna det där som även berättade att hon har sparade minnen tillsammans med sina skor.
Så har även jag, "Loubotinsen" har varit med på många fina fester, bla VR Gala, diverse mingel, 30-årskalas, bröllopsdagsfest mm. Denna sommars partyklackar är de lila som har hunnit med att röja på Travparty, bröllopsfest och mer väntar. Kilklackarna är ett säkert kort om sommaren då det inte vankas för uppklätt, senast hängde de bruna med på Stampen i Gamla Stan.
Gucciskorna skulle jag kunna promenera en mil i minst, de är så sköna och jag minns speciellt en sommarkväll tillsammans med Lärarinnan på Mosebacke.

En viktig del av livet som sagt och jag tänker sluta ha dåligt samvete för den växande skogarderoben som mestadels består av skor med höga klackar.
Hemma har jag dock inga skor på utan är helst barfota.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Du har så rätt så. Man ska vara rädd om sina fötter, vad ska man liksom annars gå på om de blir förstörda. Nej nej, vi ska absolut inte ha dåligt samvete för att vi vill de det bästa. =)

2009-07-16 @ 11:44:29
URL: http://germanchick.blogg.se/
Postat av: En Bitter Blondins Blogg

Nice shoes!!! :)



Jag vill bara tipsa om en tävling som jag har, där du kan vinna en spikmatta från Shakti! Tävla här:

http://josabeth.blogs.se/2009/07/16/vinn-en-shakti-spikmatta-6528514/



Kram kram

2009-07-16 @ 21:23:59
URL: http://josabeth.blogs.se
Postat av: mia

Jessica: Härligt med medhåll.



En Bitter Blondins Blogg: Ska spana in hos dig.

2009-07-17 @ 10:12:49
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0