marängmissöde

Oj vilken dag, full fart från morgon till kväll. Tjejkompisen med sin dotter har varit här och vi har haft hur trevligt som helst. Och jag bakade faktiskt denna goda efterrätt hör och häpna. Självklart med lite missöden eftersom jag är totalt värdelös på att baka. Och jo det är helt sant men det är alldeles ok ändå, känns lite skönt att kunna säga att man inte är den sanslöst perfekta hemmafrun som fixar allt i hemmet med ett stort enkelt leende. Man kan inte vara bra på allt så är det bara och smakar det skräp så vet alla redan om vad det beror på innan. I detta hem intages hemlagad efterrätt på egen risk. Glass är annars sååååå himla bra.

Marängen fick göras om på nytt med nya äggvitor eftersom det kommit spår av äggula i. Bakplåtspapper saknades i hemmet så jag fick smöra plåten och det blev då inte riktigt 100 men fungerade ändå. Rikigt gott faktiskt trots barnen till en början var misstänksamma, men även de mumsade till slut. 

Nu ska det mysas en stund med mannen.
Ha bästa kvällen alla ni....

Kommentarer
Postat av: nollåttan

wow, vad duktigt! maränger e svårt.....jag var riktigt duktig på att baka som fjortis och gjorde både petit fours, wienerbröd och vispade maräng över ångbad....numera är jag glad om jag lyckas sno ihop en vanlig kladdkaka!

2007-05-19 @ 08:12:28
Postat av: mia dh

nollåtan: Jag har haldrig varit någe vidare på att baka. Ha det gott,

2007-05-20 @ 10:37:43
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Helena

Så skumt min kommentar försvann ... Vi tar det igen, så roligt att du testade kakan, jag håller med dig det är omöjligt att vara bra på allt. Att baka och göra efterätter det är min svaga sida med. Så bra att det smakade gott, det är ju det som är det viktigaste! :)
Ha det fint!

2007-05-20 @ 18:46:44
URL: http://astridsmamma.blogsome.com/
Postat av: mia dh

Helena: Ja och tack för receptet, min man som annars inte är så förtjust i sötsaker mumsade glatt i sig. Kram

2007-05-21 @ 10:46:41
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0