Nedkopplad

Internet har inte fungerat sedan igår kväll, ett stort mysterium och det visade sig till slut att någon (läs jag) hade lyckats pilla på en knapp och kopplat ur hela systemet. Nu fungerar det i alla fall igen.

Annars är det väl som vanligt förutom att vi har haft sol och värme och så har jag lyckats bli med massor av fräknar. Idag har varit en mysig ledig dag och förra helgens bukett med liljor flyttas runt i hela våningen, inte för att den är så fin utan för att det doftar så starkt att ingen i familjen riktigt klarar av det trots att ingen av oss har någon allergi.
Något annat nytt och intressant? Hmm jo just det jag har alldeles själv rensat avloppet i duschen idag (min rara man har alltid lyckats få den uppgiften tidigare) det gick bra i alla fall, tack JM för ett bra system, gick mycket smidigt.

I morgon har jag och lilleman en ledig dag, ser fram mot det. Ha det fint alla ni. Kraaaaaam.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, ibland kan det bli lite mycket av det goda... (läs: blomdoften)



Kram o ha en fin fredag!

2010-05-14 @ 11:10:55
URL: http://secondtime.blogg.se/
Postat av: biibii

ja du avloppet brukar falla på mej sambons argument är att det är mitt långa hår som ställer till problem inte hans.... hmm jag håller inte riktigt med där.....eller... OCh liljor enligt mej så luktar de lika illa som de är vackra... dvs stinker synd på en sån fin blomma.

Det kommer att bli sååååå kul när du kommer och hälsar på, visst vet du om att RIX fm har band som spelar , det är brännbollsyran samt nån rocktillställning den helgen? Kommer att bli tokroligt! kramen

2010-05-14 @ 14:01:55
Postat av: mia

åsa: Kram å detsamma



biibii: Japp det kommer att bli en toppehelg och jag och mammi behöver inte låna bil, hon har äntligen slagit till och köpt en.

2010-05-15 @ 10:21:59
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0