Vart tog ni vägen?

Detta inlägg tillägnas familjen/gästerna som försvann och som ej lyckades slita sig från landet till oss i hufvudstaden. Hade ni kommit till oss idag hade vi förmodligen shoppat någonstans (vi shoppade blommor på morgonkvisten).

Sedan skulle vi ha åkt till Gröna Lund (det gjorde vi, dock inte med er utan med familjen Silvers), därefter skulle vi kanske ha ätit det ni ser på bilden nedan, lagt ungarna och hängt på vår sjuuuuuukt trevliga balkong. Ingen egen tomt men vi har numera både syrenträd, kryddväxter och andra blommande saker som växer i jord om än bara i kruka, men jag tror ändå att ni skulle ha överlevt ett dygn här utan både trädgård och vita knutar. Kram på er och vi saknade er idag...

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Men så mysigt ni ser ut att haft!:)

Kram.

2009-05-21 @ 23:17:58
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Lärarinnan

Kom igen! Var inte så blygsam! Du måste ju berätta att du faktiskt vågade åka Fritt Fall igen, trots att du först sa "Aldrig mer". Jättetrevligt hade vi!

2009-05-22 @ 11:00:46
Postat av: biibii

Å hade det bara varit närmare hade jag packat in mej och loppan och dykt upp hos er som gubben i lådan!! Såg helsmarrigt ut och dagen lät ju toppen!

2009-05-23 @ 09:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0