Dödsdom?


Jag har en läkarskräck som yttrar sig så att jag struntar i diverse åkommor, (tror att jag pladdrat om detta tidigare) jag struntar i dem helt enkelt eftersom jag helt säkert tror att jag kommer att få en dödsdom om jag undersöker problemen närmare bland vitklädda rockar och stickande nålar.

-Man blir aldrig så sjuk som när man besöker läkaren, sade min morfar och detta synsätt har även präglat mig.

Vad jag nu i all fall vill berätta är att jag äntligen bokat tid hos farbror doktorn (två år tog det bara), så nu har jag exakt 12 dagar på mig att leva ett friskt lyckligt liv ovetandes om sjukdomar och annat elände, därefter kan det vara kört, man vet aldrig vad doktorn har att säga.

Ha det gott...

Kommentarer
Postat av: Lärarinnan

Nämen, nu låter du ju som jag - hypokondriker numero uno. Vad är det du ska kolla?



Och om farbror doktorn hittar något - fråga om det smittar. Just in case! ; )

2009-05-28 @ 18:34:30
Postat av: Elisabeth

Nu var det väl att ta i..på tal om vernisage, så har jag varit på två denna vecka. Ena på Theodors dagis och det andra på Caspers, lill mormor blev alldeles rörd till tårar. Just nu njuter jag av varje dag jag får spendera med dem. Oj så mycket jag ska hinna med under denna tid. Fattar vad ni upplever när ni kommer uppöver:) Ha det så gott! Kram

2009-05-29 @ 00:44:19
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: mia

Lärarinnan: Mja jag går inte omkring och inbillar mig att jag är sjuk utan är med förskräckt över vad jag ska få för svar. Ska kolla lite av varje, men bla blodvärdet. Självklart ska jag fråga om det smittar men då är det nog kört för dig med eftersom vi umgåtts rätt flitigt de senaste 2 åren;)



Elisabeth: Faktiskt inte, jag har en grym läkarskräck som dessvärre yttrar sig på detta vis.



Ja du många som ska hinnas med, kramis.

2009-05-29 @ 09:29:38
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, läkarskräck kan man ha på olika vis... endera för att man är rädd för läkare, rädd för att man ska få dödlig diagnos. MEN, man kan vara som jag är också - går inte till läkare i första taget - förutom min egna käre läkare, tyvärr specialist och inte allmänläkare man behöver ibland :(.

Ja, mitt problem är helt enkelt - har blivit så dåligt bemött mm och fått kassa diagnoser, fel till leda... Så jag litar inte på en endast läkare, de räknas som, ja. Jag känner min kassa kropp efter alla år och vet när något INTE stämmer... och när de tittar på mig som om man inte är klok när man dyker upp - gah!!! Tom min egen käre läkare kan ställa diagnosen, men får inte på grund av överkvalifiseringen, den du... Då är man less!!!

Må så grankott...

så läkarskräck kan yttra sig på många olika sätt :P

2009-05-29 @ 10:11:49
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: Lärarinnan

Ja, det är ju redan kört i så fall, så skit samma. Dubbelrecept på medicinen kanske?

2009-05-29 @ 19:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0