Kidnappad på kryssning?


Nope vi blev inte kidnappade under helgens kryssning, vi hade det toppen, sol på däck, bad i pool, bubbeldricka, bubbelpool, konstgjord sol och äkta, shopping, trevlig hytt, god mat och inte så många apfulla drägg.
En supertrevlig "mor & dotter-kryssning helt enkelt och min mamma var så nöjd efteråt. Åldrarna på båten var blandade och jag kan verkligen rekommendera ett dygn ombord på Birka Cruises.

Kommentarer
Postat av: Milla

Härligt att det blev en bra resa! Det är roligt när det är varierande åldrar på en sån resa, för tyvärr finns ju de här dräggen (som man inte vill träffa på) inte i en särskild åldersgrupp.

Ha en skön dag! hälsningar Milla

2009-05-19 @ 10:28:44
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: HannahSthlm

Mysigt! Vika härliga bilder!:)



Har faktiskt fått en gratis kryss med Birka Paradise så jag tänkte ta med mig killarna i sommar. Underbart om man kan sitta på däck och sola. Annars är jag inte mkt för kryssningar just pga. klientelet,men ibland kan man ha tur och slippa "de flesta apfulla dräggen"..haha..bra beskrivning där;)!



Många Kramar!.

2009-05-19 @ 12:03:41
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Elisabeth

Men så roligt att ni tjejer fick ett toppendygn tillsammans..förstår att lillmamma svävar som på moln nu! Ha det så gott och hälsa! Kram

2009-05-19 @ 14:59:12
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Härligt!



För oss, som har 40 mil till stockholm, går det nästan inte bussresor till annat än cinderella tyvärr. Och det är inte så kul att sätta sig och köra 40 mil efter en kryssning heller.

2009-05-19 @ 16:45:11
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Lallis

Vad härligt med kryssning:)

Kram Lallis

2009-05-20 @ 17:41:34
URL: http://knasigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0