Elände och lättnad


Ojoj ja vad säger man om starten på denna vecka? Rent vidrig och vedervärdig eftersom hela familjen drabbades av vinterkräksjuka med hög feber, förutom allt det läbbiga som detta medföljer blev det även en kamp om vem som skulle få sova/vila.
Stackars maken förlorade de flesta av dessa battles bara för att jag helt enkelt inte kan stå på benen vid närmare 40° feber. Han får trösta sig med att jag är evigt tacksam och att han förlorade 3 kilo på kuppen.

Sonen var tack och lov piggast och nu är vi alla åter på benen, nog om detta och jag kommer att försöka glömma dessa dagar (inte speciellt svårt) och ser fram mot veckoslutet. Halleluja för att eländet är över och nu är jag så glad över att jag åter kan slurpa i mig kaffe igen.

Hur har ni det då?

Kommentarer
Postat av: Anna

sch stackars er!

Hoppas nu att ni får hålla er friska och ha en härlig 3:e advent ;-)

2009-12-10 @ 15:06:52
URL: http://ionlywish.blogg.se/
Postat av: Zäta

Fy vad jobbigt!Skönt att ni är friska igen!

2009-12-10 @ 15:43:24
URL: http://blogg.zettervall.se
Postat av: sweetmama

Fy vad trist med kräksjuka. Har hört att den närmar sig här med så hela familjen knaprar vitpepparkorn i hopp om att det hjälper.

Fiiiint julpyssel !!!!!

2009-12-10 @ 17:49:00
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Milla

Åh fy galenskap, alla på en gång dessutom! Måtte vi aldrig råka ut för det någongång... vi har tillräckligt med magproblem i det här huset, fast på andra sätt... Här är allt rätt ok, lite trött efter några dagars flängande men Tröttheten är ju konstant denna tid :=) Hoppas fredagen blir härligt frisk för er!!

2009-12-10 @ 22:18:10
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: mia

Anna: Instämmer nu får det räcka med krassel i denna familj:)Zäta: Ja huasweetmama: TackarMilla: Ja helt overkligt men vi överlevde iaf:)

2009-12-11 @ 10:10:49
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0