Storshopping och lördagsrapport

Wao, vilken gårdag, äntligen släpptes vi ut jag och sonen, sommarjackan på och bara det var för mycket med tanke på att grannparet Lördagen till ära solade i bikini/badbrallor här på gården, jojo, gissar att pensionärerna minsann tänker bjuda på volangerna i den outfiten resten av vår/sommaren.
 
På eftermiddagen åkte jag själv in till city på påskpresentjakt till släktingarna i norr, gick lite trögt till en början men sedan fokuserade jag bara på favoritbutikerna och då gick det på ett kick. Har man som vi struntat i att skicka julklappar till norr och söder känns det lite gott med trevliga påskägg som kompensation vid ankomst iaf;)

När jag kom hem hade mannen lagat godaste hemgjorda hamburgarna som sonen promt ville äta på balkongen, vilket vi gjorde trots brist av utemöbler.
Kvällen avslutades med en storbrand alldeles i närheten, inte alls roligt men för den biltokige sonen blev det en höjdpunkt och ett skådespel av brandbilar/helikopter och polisbilar. Ingen kom till skada tack och lov.

Nu en ny dag, Söndag, solen skiner inte lika glatt men det regnar inte i alla fall.

Bild: På påsarna från favoritbutikerna, Åhléns City, NK, Zara, Massimo Dutti och jag kan ju inte visa vad som är där i så klart eftersom det är överraskningar...

Kommentarer
Postat av: Lärarinnan

Den 4:e juli - USA´s nationaldag, lillasysters födelsedag och vad är det jag fick höra?! Stora festplaner på gång! Kuligt, kuligt!



Ha det så gott i norr, vi höres...

2009-04-05 @ 16:33:45
Postat av: Jessica

shopping är ju aldrig fel. och det är du ju duktig på ser man.. ;)

usch, jag känner mig lite smått stressad när jag tänker på att jag inte köpt något inför påsken än så länge och nästa vecka är det fullt ös som vanligt. det blir väl något hastigt sistaminuten köp som det brukar. ha en fortsatt trevlig söndag!

2009-04-05 @ 16:41:01
URL: http://germanchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0