läget

Idag har min lille kille varit alldeles ensam på dagis, han har haft roligare än någonsin och saknade inte mig det minsta. Det kommer att gå bra detta med lekis och jag är så glad att vi äntligen nått det målet.

Nu ska det städas en aning innan kära mami kommer. Ska bli så skönt att ha henne här, hon vet nog inte om det själv men hon är verkligen en glädjespridare, i lagom dos förstås, 1 och en halv vecka stannar hon och det är perfekt.

Med mig är det väl sådär men försöker att inte känna efter så noga, har helt klart bihåleinflammation men väntar några dagar till för att de om det går över av sig själv. Har kollat runt lite på nätet och det verkar inte vara tvärfarligt i alla fall.

Hur är läget hos er då?

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vad kul att du får rå om din mamma lite. Synd bara med bihålorna. Har du nån kontakt med nån som kan akupunktur så skulle du kunna testa det om det inte går över av sig själv. Jag gick hos en sjukgymnast tidigare som berättade att när han fick problem med bihålorna så satte han några nålar på sig själv och sen kunde han snyta massor och så gick det över. Kan vara bättre än penicillin i alla fall. ;)

Ha det så gott du bara kan.

2008-09-08 @ 16:05:56
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: XONX

Trevligt :P

2008-09-08 @ 16:07:32
URL: http://xonx.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Sönt att det går så bra på förskolan!!

Krya på dig!

2008-09-08 @ 16:58:43
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Fru Frost

Mmm...mammor är bra, i lagom dos såklart... ;0)

2008-09-08 @ 23:14:27
URL: http://frufrost.blogg.se/
Postat av: Bim H-D

Hm... skulle behöva en glädjespridare här. Kanske det skulle göra att man orkade mer? Trött ända in i ryggmärgen och det går som i sirap... Ledig dag i morgon och sedan fullt ös, och jag känner redan att det får mig att... ungefär!!!

Må så grankott... dock lär man fortsätta...

2008-09-08 @ 23:19:08
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Cin

Vad bra att lillkillen trivs på dagis! :)



Här är det också bihåleinflammation. Den kommer alltid som ett brev på posten när jag blir förkyld. Men tack vare läkare har jag alltid rätt medicin hemma. Det är bara att hålla ut och snyta, snyta och snyta.

Krya på dig.



Kramkram

2008-09-09 @ 09:39:35
URL: http://cintankar.blogspot.com/
Postat av: Zäta

Du gör helt rätt som avvaktar även om du är säker på att det är bihåleinflammation. Kroppen fixar rätt mycket själv. Du kan hjälpa till genom att dricka Proviva eller något med mycket goda bakterier i, så bekämpar de goda bakterierna de onda.



Jag känner en liten tjej från Albaninen som har genomgått en operation av urinblåsan. Det blev inte riktigt lyckat och hon fick infektioner. I Albaninen och i alla länder lite längre söderöver, pumpar man i folk ganska stark antibiotika helt urskiljningslöst. I hennes fall har det blivit så att de starka medicinerna tagit död på att hennes egna, bra bakterier och en stam av recistenta bakterier har blivit kvar. Nu kan de inte slås ut av varken antibiotika eller den lilla flickans eget försvar.

Just nu ligger hon på sjukhus i Sverige. En släkting som bor här har tagit hit henne med förhoppningen att de svenska läkarna ska lyckas bättre än de albanska.

Och vet du vad de svenska läkarna gör?

Det enda de kan göra är att försöka förstärka hennes imunförsvar och ger henne näringsdropp och matar henne med Proviva.

2008-09-09 @ 11:50:30
URL: http://blogg.zettervall.se
Postat av: Zäta

Allstå, jag trodde att det var på lång sikt man arbetar när man i Sverige begränsar användandet av antibiotika. Man suckar ju lite och tycker de är knäppa som inte skiver ut medicin när man kommer till vårdcentralen. Det finns ju medicin, varför skulle inte jag få det.

Nu vet jag att det finns en väldigt bra anledning.



Läskigt eller hur!

2008-09-09 @ 11:58:29
URL: http://blogg.zettervall.se
Postat av: Jessica

vad skönt att det funkar så bra för honom.

krya på dig nu och njut av din mamma!

2008-09-09 @ 14:14:10
URL: http://germanchick.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Hoho! Jag har en utmaning till dig i min blogg!

2008-09-10 @ 09:14:51
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: mia dh

Kerstin: Jag är en seg j*kel och kämpar på med detta, trögt går det men jag inbillar mig att det blivit lite bättre.



XONX: :)



Åsa.S: Tackar



Fru Frost: Precis



Bim H-D: Största problemet här med, tröttheten.



Zäta: Mmmm, här undviker jag själv midiciner i det längsta, sonen som lätt får lunginflammation får dessvärre ofta entibiotikakurer. Jag hoppas att han inte kommer att få lifa för detta senare, nu har vi dock inget val. Ha det gott och hoppas hon kryar på sig den lilla tjejen.



Jessica: Japp å tack:)



Åsa.S: Hoho ska fixa den:)

2008-09-11 @ 09:21:42
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0