drömmar


Tittade igenom mina beskrivningar gällande bloggen. "Drömmar om glamour och lyx" hade jag redovisat att jag sitter och fantiserar om, vilket trams för inte sitter jag och drömmer om sådant. Är det något jag verkligen vill ha så köper jag det och det jag drömmer om handlar om helt annat.
Mina drömmar handlar om helt vardagliga och praktiska ting, sådant som de flesta andra tar för givet.
En dröm jag hade var att kunna resa med flygplan med mitt barn, Efter tre och ett halvt år kan vi nu det, "ping", en dröm/önskan som slagit in.
Det är skönt att förverkliga sina drömmar lite då och då.

Jag är en enkel människa som försöker vända svårigheter och hinder till lösningar och möjligheter. Oftast kan man mer än man tror, orkar lite till och nästan alltid kan man göra det mesta men på olika/annorlunda sätt.
Jag älskar skor och väskor, gärna logoväskor trots att de enligt "de som vet" inte är speciellt "heta". Jag är på ständig jakt efter det perfekta läppglanset, varför kan jag inte riktigt svara på men allt behöver faktiskt inte ha en djupare mening eller betydelse. Glamourösa partyn, överflöd av materiella ting lockar mig dock inte det minsta.

Om de männskor jag möter kunde vara en aningens gladare, snällare och ödmjukare skulle jag bli lite lyckligare tror jag. Men man kan inte få allt, igår fick vi möta både och vid möte 1 och möte 2. Jag ska försöka hålla vid minne det senare, där vänlighet och optimism hägrade.

Heja livet, heja lyckan, heja friden, heja, heja, heja. Hej på er också...


Bild: Gucci (Tips till svägerskan kanske, själv har jag redan det jag vill ha i Guccilogo väg)

Kommentarer
Postat av: Sara

Viist är det roligt att drömma om lyxshopping, men jag tror också att riktiga drömmar vävs av annat material.

Just nu drömmer jag om mitt framtida barn, och om att få solsken i helgen!

2008-05-15 @ 17:22:43
URL: http://frenchcreme.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0