tappert

Ni är tappra alla bloggkompisar som hänger kvar här trots att jag för närvarande inget nice har haft att förtälla. Sonen mår toppen allt borde vara på topp men energikrävande moment i livet som jag inte bett om pockar på då och då. Byråkrati, paragrafryttare, diskussioner om centimeter, dagliga telefonsamtal, mail och nu senast ett jättemöte har tröttat ut mig alldeles.

Utmattad, trött, lust som bara försvinner, stressutslagen på hakan som genast blommar upp är sviterna för egen del efter detta. Men nu verkar det som om vi får en lite lugnare sommar förhoppningsvis. Envist tror jag det i alla fall, det måste bara bli så.

Snart åker vi vi till norr, jag längtar så efter alla där uppe, min mamma, morfar, Å och T, släkt, vänner och så sist men inte minst allra bästa Biibii, min svägerska, vapendragare och vän.

Ha det gott därute...

Kommentarer
Postat av: Merethe

Skickar er tusen kramar!

Det hjälper inte så mycket i den stora verkligheten, men det finns en tjej i Växjö som tänker på dig och familjen. Hoppas det blir bättre snart!

Önskar dig en underbar dag och hoppas solen skiner även på er =)

2008-06-12 @ 08:33:06
Postat av: Biibii

Ni är såååå värda en lugnt och fridfull sommar!!

Bamsekramen på dej och nu är det bara 2,5 dagar ungefär tills vi ses!! /B

2008-06-12 @ 10:14:11
URL: http://bumblebeezz.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag hoppas att allt blir bättre för er snart och att ni får en toppenfin sommar!! Hoppas sonen får vara pigg hela sommaren och att ni kan njuta av sommaren i härliga norrland =)

Kramar

2008-06-12 @ 11:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0