idag gnäller jag på alla som gnäller

Det onda i sonens öra var det ingen fara med meddelade läkaren på vårdcentralen. Så det är bara att hoppas att det går över snart. Idag har vi målat, sett på Babar och geggat med modelera tills degen till slut höll på att anfalla mig. Sonen har fortfarande feber men har varit överlycklig över det mesta ändå denna dag, mest över degen och helst har han rullat stoooora kooooorvar.

Nu känner jag mig helt matt och måste ladda inför en morgondag med massor av lerrullande och korvfixande, röda gröna och gula. Är inte på något vidare humör denna kväll och retar mig på folk som ideligen återkommande bara gnäller om triviala ting som:

"Jag är för lång, för kort, för fet, för tjock, hår som är risigt och kanske till och för kort". 

Visst alla kan ha dåliga dagar men jag menar sådana som alltid återkommande gnäller om samma sak, som låst sig fast vid samma ämne och envist vägrar göra något annat åt det än att gnälla. Så tröttsamt, så uttråkande och jag tänker bara "men gör något åt det då".
 
En annan dag kanske jag orkar bry mig men idag skiter jag i alla gnällspikar, tänker stänga av alla inkanaler för detta. Nu ska jag försöka varva ned en aning, sticka några varv, skicka några mail och kanske till och med försöka säga något snällt åt min man. 

(Och nope ingen av er som återkommande hänger här och läser behöver ta åt sig, jag skriver inte om er)

Kommentarer
Postat av: cattis

Kram till Er!

2008-01-08 @ 22:55:47
URL: http://livetsomar.blogspot.com
Postat av: cattis

Kram till Er!

2008-01-08 @ 22:56:03
URL: http://livetsomar.blogspot.com
Postat av: Jessica

gå inte in och läs hos mig idag då, eftersom jag gnäller över väldigt löjliga saker inser jag nu. hoppas sonen blir bättre snabbt nu. kram!

2008-01-08 @ 23:21:27
URL: http://germanchick.blogg.se
Postat av: mia dh

cattis: Kram tillbaka

Jessica: Tänker jag visst göra, du brukar väl inte gnälla jämt om samma grejer, gnälla gör vi ju alla:)

2008-01-09 @ 08:42:07
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0