bilder och ett minne från förr

Har suttit rivit i mina gamla mode/inredningsmagasin, tanken är att jag ska spara bilder och artiklar jag gillar och slänga resten av tidningen. Får se vad jag gör av dessa bilder sedan, har samlat dom i en låda, kanske slänger jag dom sedan men det känns som en bra kompromiss för att kunna göra mig av med högen av alla tidningar.

Hur som helst vad jag skulle komma till var att när jag satt där och klippte i tidningarna kom jag att minnas ett möte från när jag var liten. Jag och mormor var och hälsade på bekanta till henne, de hade en flicka som var några år äldre än jag och hon ville visa mig sin bildsamling.
Vi gick in i hennes rum och mot en gammal inbyggd garderob, där hade hon sin bildsamling som var enorm. Hon klippte ut bilder från sin mammas tidningar och sparade dem i olika lådor i garderoben som var som en mindre klädkammare. Det var lådor med bilder från golv till tak och stora högar av bilder låg utspridda på golvet.
Som liten inspirerade hon mig den flickan, hon var så lycklig, glad och stolt över sina bilder och att jag ville se dem.
Jag minns inte vad hon hette men att hon var alldeles underbar och hade Downs Syndrom. 

Alla har något att säga även om man gör det på annorlunda vis. Alla har något att berätta och vill att någon ska lyssna, om än bara för en liten stund.

Ha en god morgon där ute.

Kommentarer
Postat av: Cin

Wow, det måste varit imponerande! Min mammas faster är likadan. Hon gör dessutom så kollage av alla sina blider, fixar o trixar ihop ett lite häfte av dem. Så varje gång man fyller år får man ett sånt häfte där hon med stor omsorg har valt ut bilder till just mig! Det är vad jag kallar en personlig present!
Ha en bra fredag och en trevlig helg! Kram Cin.

2008-01-11 @ 08:49:59
URL: http://cintankar.blogspot.com/
Postat av: cattis

skön historia. Det är ju värde i olika saker för olika människor. kommer i håg att jag gjorde egna klippdockor när jag var barn. Sen använde jag klädkataloger som förvaring. Man vek sidan på mitten och vips hade man ett bo för just den dockan med tillbehör. Associerade med hennes klädgarderob...
nostalgivarning på mig i dag *s
Ha en trevlig helg,
Kram

2008-01-11 @ 09:16:08
URL: http://livetsomar.blogspot.com
Postat av: Åsa.S

Jag är jättedålig på att klippa ur... sparar tidningarna, tills jag gör ett röj och slänger alla. Hade vart kul att ha endel sparat.
Ha en fin dag!

2008-01-11 @ 09:41:34
URL: http://glansigyta.blogg.se
Postat av: mia dh

Cin: En underbar present förstår att du blir glad:)

cattis: Hahaha presis så gjorde jag med:)

Åsa.S: Ha en härlig fredag du med:)

2008-01-11 @ 09:45:54
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0