Odd Molly-dagis

Tjoho för första dagen på dagis (som numera är störtförbjudet att säga), lekis eller förskolan är dock OK. Allt gick så bra så och sonen kommer att lära sig massor framöver. Personalen var urgulliga, barnen och mammorna och papporna likaså. Sonen var helnöjd och ville inte gå hem när det var dags, nervös var det nog bara jag som var och för mig blir det nog lite mindre pirrigt i morgon.
fullsize
Detta är ett stort fantastiskt steg för oss som familj, ett steg mot en mer vanlig vardag. Så himla kul och eftersom sonens far inte kunde hålla sig borta från denna stora händelse kunde jag slappna av och studera alla dem som var närvarande.
Ett riktigt villaområdes-dagis och mammorna var i min egen ålder, eller kanske ett "Odd Molly-dagis" eftersom de flesta, både fröknar och mammor svassade runt i tunikor från Odd Molly. Alla var snälla, trevliga och jag är övertygad om att detta kommer att bli toppen.

Enda farhågan här närmast är att sonen inte ska klara infektionerna något vidare, men jag hoppas på det bästa, det gör jag verkligen.

Ha det gott där ute...

Bild: Tunika från Odd Molly

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Åhh..låter ju toppen vännen! Såå kul!:) Kram!

2008-08-20 @ 12:27:16
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Vad roligt att det verade så bra!

Hoppas verkligen att det blir lika bra i fortsättningen! Kram

2008-08-20 @ 12:36:35
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Lärarinnan

Men vad roligt! Jag hajade inte att det äntligen hade blivit dags. Åh, vad mycket roligt lillkillen ska ha haft. Det kommer att bli toppen och jag hoppas verkligen att han klarar infektionerna bra. Kram, kram.

2008-08-20 @ 17:22:27
Postat av: Number nine on Melon Lane

Underbar tunika!

2008-08-20 @ 18:21:21
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Biibii

Men gud så roligt att det gick bra idag!!! Stora kramen till er alla! /B

2008-08-20 @ 19:55:22
URL: http://bumblebeezz.blogg.se/
Postat av: Gerda

Grattis till dagispremiären!! Jättekul för STORA(?) killen. Ja det är bara hålla tummarna och hoppas att han står emot..pnemokocker vaccination håller endel elakingar på avstånd...men det vet ni ju säkert redan.... Lycka lycka lycka till!!

2008-08-20 @ 20:37:19
Postat av: Rebeccas.se

Vad härligt att det gick bra och att det verkar vara ett kanonbra dagis. Håller tummarna för att det fortsätter på samma sätt!

2008-08-20 @ 21:36:09
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0