bilder från igår...

image893
Det är sällan jag lyckas med allt som läggs upp på tallriken, alltid är det något som varit inne i ugnen lite för länge eller som blivit kryddat för lite.
Igår blev dock allt lyckat och smakade smaskens. Sparris kokad i buljong, rödvinsås, oxfilé, ugnsbakade rödbetor med chevréost och honung, till detta tärnad timjanpotatis.

Kommentarer
Postat av: nollåttan

vad avancerat!!! själv nöjde jag mig med kycklingsklubbor o pasta....

2007-09-22 @ 13:27:26
Postat av: Anna Maja

Det ser gott ut! :D
Du har använt sparris ser jag. Jag har aldrig smakat det någon gång så jag kanske skulle ta och prova det jag med..

2007-09-22 @ 13:28:18
URL: http://annamajaa.blogg.se
Postat av: liwlig

bra jobbat. tänk om man kunde få till det så snyggt! fast, jag har väl några år på mig att träna på det - tur att jag inte behöver växa upp riktigt ännu!

2007-09-22 @ 14:45:58
URL: http://liwlig.blogg.se/
Postat av: Emilia

god maten ser ut :)

2007-09-22 @ 15:41:55
URL: http://lekmark.blogg.se
Postat av: mia dh

nollåttan: Makens favvorätt, ibland har han tur;)
Anna Maja: Jag älskar sparris:)
liwlig: Nä skynda inte att växa upp, var "liten" så länge du bara kan, ha det gott:)
Emilia: Och den var verkligen god:)

2007-09-22 @ 16:07:23
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Mari ( Guldkant på livet)

Mmmm, det bådfe lät och såg ljuvligt gott ut!!
Fortsatt trevlig helg!
Mari.

2007-09-22 @ 18:03:06
URL: http://guldkantpalivet.blogspot.com
Postat av: Ulla

Gud, va gott det såg ut! Mums! Vi åt spaghetti m köttfärssås, riven ost och baguette. På kvällen åt vi skaldjur med aioli.

2007-09-22 @ 21:38:28
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: mia dh

Mari: Tack och ha det gott du med:)
Ulla: Mumsigt:)

2007-09-23 @ 08:17:22
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Jessica

det ser alltid så himla gott ut, det du gör!
ha en skön söndagskväll! kram.

2007-09-23 @ 17:16:31
URL: http://germanchick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0