liten blir frisk...

125198-477
Ja tänk att man skulle behöva åka in till akuten för att få reda på att det inget fel på barnet är. Igår när vi väl var på plats på sjukhuset och satt och väntade så märkte vi det. Att han bara på ett ögonblick mådde så mycket bättre och då vill jag tala om att han var riktigt risig innan. Jahapp tänkte både jag och sonens far att det det svänger väl till det sämre när vi kommer hem igen. Men icke då, han var precis som vanligt den lille godisbiten och värre än vanligt när det gällde att få honom isäng.
Nåja han tar igen den förlorade sömnen nu och vilar så sött och jag vågar verkligen hoppas att det blir bättre nu.

Kaffet är slut och jag dricker "kriskaffe" ett läskigt kaffe smaksatt med någon söt konstig smak. Uäk men inte väcker jag lille sovmonstret bara för att vi vuxna inte kan planera ordentligt.

Ha en härlig dag alla ni...

Kommentarer
Postat av: Cim

Vad gott det lät, lilla godisbiten.,.. Nej, det är inte alltid lätt att få barn i säng... Våra är spända nu, bröllopet hägrar och det är mycket tankar... Min son somnar som en klubbad oxe i regel ca 20,30, men klockan var över 22 innan han klappade ihop sina ljusblå igår... lilla bubben då... Kramisar till dig!!

2007-05-22 @ 11:16:29
URL: http://www.gosemaja.blogg.se
Postat av: mia dh

Cim: Ja det var samma här exakt 22.00, pust...

2007-05-22 @ 17:18:31
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0