sickla och turban

Igår var  vi en snabb sväng i Sickla köpcentrum, lite för snabb eftersom vi kom dit så sent att jag inte hann hitta ett passande tyg till mina vår/sommarjackor. Det går inte att stressa när man ska leta sådant och inte gör det saken bättre att jag inte har några glasögon (har gått sönder). Allt flyter ihop, alla tygrullar huller om buller gjorde det svårt att urskilja några riktiga godbitar. Får bege mig in till staden i veckan där det är lite mer ordning i affärerna.

När vi kom hem slängde jag på mig en turban (en scarves) på huvudet, visade min man skapelsen och förklarade att detta var senaste modet...
Bild: Googlad
-Det spelar ingen roll, turban är inte snyggt på någon... Svarade mannen och såg en aningens förskräckt ut. Gissar att han var orolig att jag verkligen skulle hoppa på trenden. Men han behöver inte oroa sig för jag håller med honom. Man ser både 15 år äldre ut och en aningens sjuklig, som om man tappat en hel del hår och försöker dölja det med hjälp av heltäckande huvudbonad.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Halloj!

Håller med gubben din. hihi...

Så du syr? VAd duktig du är. Jag är urkass och fållar enbart om det är tvunget...

Vi hörs mer. Ha en go vecka.

2007-03-19 @ 08:54:32
URL: http://vero.bloggspace.se
Postat av: Kim

jag håller med, det är ej snyggt som "accessoar".

2007-03-19 @ 09:33:07
URL: http://kimlundin.blogg.se
Postat av: Mia

Veronica: Alldeles för sällan, men jag kan skapa det mesta som kan göras med tråd och symaskin. Men det är tidskrävande + att jag är så petnoga, så det är anledningen till att det sker så sällan.

Kim: Nope

2007-03-19 @ 09:42:43
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Haha, nej, turbanen är inget för mig heller. Det får räcka med de stunder man tvättat håret och konstnärligt snurrat in håret i en handduk. ;)

2007-03-19 @ 10:18:52
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Lazy Girl

alltså är det någon som använder turban i sverige..? jag har då inte sett en turban någon annanstans än på PRADA och i tusen svenska bloggar...aldrig någon som egentligen använder den...

2007-03-19 @ 14:53:38
URL: http://industrialview.blogg.se
Postat av: mia

Modesty Mia: Japp det får räcka

Lazy Girl: vi får väl se till våren, det har inte bara bloggats om utan visats på diverse TV program och i tidningar. Jag tror dock inte det är många som kommer haka på trenden :)

2007-03-19 @ 15:29:16
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0