mera från gårdagen
För 15 år sedan var jag ingen klippa i köket, min mor undrade länge om jag ens kunde laga något ätbart. Men övning ger färdighet och idag smakar det jag gör riktigt bra och jag finner det dessutom roande att röra i grytor och mixtra med nya smaker.
Gårdagsmaten blev dock en riktig klassiker, Entrecote, sparris, ugnsrostad potatis med murkelstuvning, kalasmat. Jag gillar att ha potatisen vid sidan om i en liten skål, den håller sig varm, det är lite småtrevligt och dekorativt...
Instämmer om potatis i skål:)
Helen: japp:)
ååå va gott det där såg ut ! du e duktig du *L*
bra då finns det alltså hopp för mej också när det gäller matlagning!
oj vad är det för sås - de ser smaskig ut!
ser ut som på restaurang!
Tack för din vackra kommentar..den berörde mig djupt.
*många varma kramar*
Mmm,klassisk mumsig mat! Det slog mig just när jag läser om din murkelstuvning att jag har frysen full med svamp, kantareller... ska nog också ta och laga till en god stuvning nån dag framöver.
Jag är i a f mycket imponerad! Murkelsås... mmmh!
Haha...ingen desperat hemmafru det där inte!
Cial bella, Tina
crue Annika: Smakar smaskens
Tova: Självklart:)
anna: Murkelsås
Helena: Vilken lyx, plocka svamp har jag aldrig gjort
Jessika: :)
Tina: Helt rätt, inte det minsta desperat:)