mästerkock på besök...

Det spelar ingen roll hur mycket vår norrlansdvän som kommer ikväll fömedlar att han älskar att bli bjuden på middag (ingen annan verkar våga bjuda karln på hemlagad mat). Jag får matlagningsångest i alla fall, inga idéer och ingen inspiration. Varför måste människan vara en professionell superkock. Han är en underbar typ men som aldrig någonsin blir riktigt nöjd när han går ut och käkar eftersom han kan tillaga det så mycket bättre själv. Suck. Funderar och funderar... Hemlagad pizza får det bli med ruccola och prosciutto (istället för räkor). Det blir nog bra, inte det minsta pretentiöst och helt omöjligt att misslyckas med.
125198-714
Bild: Egna foton

Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter som ett gott val, fräscht!!!
Har du på prosciutton innan eller efter gräddningen?

2007-07-27 @ 13:44:50
URL: http://wagen.blogg.se
Postat av: mia dh

Jenny: Oj, tänkte inte på det, efter kanske?

2007-07-27 @ 14:01:35
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Angel

heheh ojdå men det klarar du fint du får charma honom.Lycka till =)

2007-07-27 @ 14:05:33
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Maria

Verkar smaskigt värre! Har lagt till dig på ansiktsboken också. Ha det fint!

2007-07-28 @ 02:08:48
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: mia dh

Angel: Jadå det gick fint
Maria: Ja jag har varit där och snurrat idag:)

2007-07-28 @ 13:20:27
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Jessica

vi har också en sån vän (utbildar kock) som kommer på besök i september. vetifan vad man ska fixa då för att impa??!! är nog fan omöjligt, låter nog honom laga maten i stället.

2007-07-28 @ 16:27:52
URL: http://germanchick.blogg.se
Postat av: mia dh

Jessica: Våran matkunnige kompis går inte direkt att impa på men han blir glad av att bli bjuden bara. Rart, men efter en dag tar han över och rör i grytorna, till min lycka:)

2007-07-29 @ 14:58:33
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0