lilla apan, vill ha!

125198-688
Inte riktigt den tröja jag hade tänkt men sonen valde helt själv, så klart omedveten om märke men förtjusades av den lilla apan. Jag gav med mig och så var den på rea, han är envis den lille. Åhléns har rätt så trevlig rea på barnkläder nu. Helst hade han velat ha en tjejmössa med blommor på, men där gick gränsen.

Kommentarer
Postat av: mezzie

hihi känner igen det där,här finns en liten som gääärna och ofta vill ha spindermannen istället för prinsess grejjer! tokiga de är de små ibland!
Ha en fin dag!
Kram

2007-07-19 @ 13:54:49
URL: http://mezziesplats.blogg.se
Postat av: Josefine

Varför fick han inte mössan? För att den anses vara "tjejig"? Herregud, när ska ni alla inse att allt inte behöver vara så förbannat uppdelat? Och till den ovanstående kommentatorn; Din lilla tjej vill ha spindelmannen, så låt henne ha spindelmannen då! Vad är det som är så konstigt med det? Bara för att hon har snippa så ska hon prompt tycka om rosa och bojkotta de pojkiga blåa. Och bara för att han har snopp så ska han vara en råbarkad man i svarta och andra mörka kläder? Väx upp och skippa trångsynt-heten.

2007-07-22 @ 16:49:08
URL: http://emotionsrundeep.blogg.se
Postat av: mia dh

Josefine: Som du ser fick han en alldeles röd tröja trots att han är kille. Mössan var grisrosa med volanger, jag tyckte den var ful, mina pengar=jag bestämmer. Tagga ned tjejen:)

2007-07-22 @ 20:20:56
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Josefine

Då kanske det borde framgått mer tydligt i ditt inlägg? :) Vad jag tydde det som så var det ett big no-no pga färgen och att det skulle framstås som "tjejigt", men uppenbarligen inte :) My bad.

2007-07-24 @ 16:16:21
URL: http://emotionsrundeep.blogg.se
Postat av: therese

äsch du kunde ju köpt den endå ;) hade varit fränt att se en liten kille trotsandes med en alldeles grisrosa hatt :) hihi. sött. jag hade alltid killkläder på mig,jag grät o skrek när jag var liten o mamma försökte få på mig klänning o rosa kläder. jag ville ha turtles och spindelmannen och sånna fina kläder :) men se på mig nu är jag hur "tjejig" som helst,och inte lebb :P haha. näe men skämt åsido,så hitta jag din blogg nu. och jag diggar den. kram

2007-08-22 @ 13:49:48
URL: http://denriktigaottersten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0