krubb & sol

image651

Gårdagens välkomstkrubb, fylld kycklinfilé med chèvre och basilika, till rostad potatis, morötter och rödbetor. Filén toppades med en chèvrekräm och en enkel grönsallad vid sidan om. Ikväll ska mamsen göra sotare, kan inte minnas när jag åt det sist.
Och solen är här, snälla stanna kvar nu och jag lovar att aldrig dansa en dans som kan misstolkas för en regndans, jag ska aldrig döda en spindel som har det minsta orange på kroppen och aldrig någonsin klaga på sol och värme...


Kommentarer
Postat av: Marie

Kokar du rödbetorna innan de åker in i ugnen eller hinner de blir mjuka där? Ugnstemp och tid tack :-)

2007-07-11 @ 13:16:48
Postat av: Jennie

Tack=) Åh, smaskigt! Ja, jag tog med mig solen... hoppas att den tänker stanna ett tag nu, e så less på regn å rusk! Hoppas du får en mysig dag! kram

2007-07-11 @ 13:50:36
URL: http://enannanjennies.blogg.se
Postat av: Angel

åh så sgott =) kul att någrah ar sol här i gbg har d regnat konstant 1 ½ vecka nu

2007-07-11 @ 14:41:51
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Helena

Vad gott det ser ut!
Nu har solen äntligen hittat mej. Hoppas nu den vill stanna ett tag.
Ha en bra dag!

2007-07-11 @ 17:39:48
URL: http://omhelenaochlitetill.blogg.se
Postat av: nollattan

nej puh, inte jag heller, efter en vecka RÄCKER DET!!!!

2007-07-11 @ 17:59:09
Postat av: mia dh

Marie: Nej, direkt i ugnen, 200 grader ca 40-45 minuter, salt på, timjan när det nästan är klart.
Jennie: detsamma:)
Angel: Träligt med regn
Helena: Å det var riktigt gott, å vad härligt med sol
nollåttan: Japp

2007-07-11 @ 18:23:09
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: anna

åh hjälp! vad gott det såg ut!!
Gör en kokbok!
kram!

2007-07-11 @ 20:27:50
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: mia dh

anna: Haha:) ja i så fall skulle den heta "200 grader i 40 minuter" för det är så jag nästan alltid lagar min mat..

2007-07-11 @ 20:50:46
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0