lugn söndag

Dagen idag är helt utan planer... Ska nog försöka borra upp lite IKEA prylar som legat och dammat allt för länge under sängen. För egen del ska jag passa på att börja läsa en ny bok när den lille sonen ska till att vila...
Gårdagskvällen tillbringades framför TV:n under melodifestivalen, tyckte inte att det var några speciellt bra låtar alls. Men Lärarinnan var charmig, låten var fin även om den kanske inte är ett riktigt schlagermaterial, fast roligt att hon vann var det.
125198-231
                                                                                                                                                Bild: IKEA
Sonen har tidigare fått två spargrisar från IKEA, en grön och en blå. Igår tömdes de och summan av de mynt som då och då stoppats i dessa färglada grisar förvånade mig... Jag gissade på ca 200:- men det var 4 gånger så mycket!
Nästa vecka blir det en tur till banken för att sätta in dem på sparkontot om nu banken vill ta emot mynten vill säga... Servicen på banken nu för tiden har kommit att bli något märklig... Internetbanken är för visso toppen men inte går det att växla in mynt via nätet...

Kommentarer
Postat av: Linda

Håller med. Maries låt var så vacker, jag fick tårar i ögonen vid andra framträdandet. Gillade the ark också. Dom andra låtarna var riktigt dåliga. Ha en fortsatt fin söndag! Kram!

2007-02-11 @ 14:38:34
URL: http://lindasplace.blogsome.com
Postat av: Mia

Linda: Ja The Ark var Ok dom med... ha en bra måndag, kram.

2007-02-12 @ 08:41:05
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0