framme för länge sedan

image1165
Resan med bil från Stockholm till Umeå gick hur bra som helst, inte mycket trafik och sonen var på ett strålande humör. Vi tog en lång paus i Sundsvall, åt på IKEA och shoppade lite i ett helt suveränt köpcentrum, hade kunnat stanna där hur länge som helst men nu var vi ju på väg "hem".

Fram kom vi och bor nu hos underbaraste svägerskan, så mysigt att man nästan inte tror det är sant. Min underbare son som sovit gott i bilen tyckte också att det var toppen att vara här, så pass att han vägrade somna för natten. Rekordsent blev det men det är ju bara jul en gång per år, hoppas att han passar på att ta sovmorgon.

Bild: På diverse julgott som Supertomten hade med sig...

Många kramar till er alla

Kommentarer
Postat av: Camilliondollar Baby

God jul på dig!/Kram

2007-12-23 @ 10:24:41
URL: http://BlogglosaCamilla.Blogg.se
Postat av: Nettan

God Jul, Gott slut och Gott Nytt År!
Vill jag önska dig och din familj! Här är allt som det ska, skinkan nästan klar och härliga julklappar att slå in när John Blund har strött sand i barnens ögon!
Var rädda om er!

2007-12-23 @ 17:08:35
URL: http://www.reflektioner.org
Postat av: liv astrid

En riktig god jul til deg også.... fin side du har, jeg spaner litt på svenske blogger og sider siden jeg er gift med en svensk. Du vet man plukker opp litt tips her og der. Som må når julskinkan og Janson har tatt plass i "spisen" slik at mitt norske pinnekjøtt må vente til i morgen :-D

2007-12-23 @ 22:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0