Mirakel på burk

125198-111Bild: Aftonbladet
En god morgon har vi idag, förutom att jag lyckades att misslyckas med kaffet som blev för svagt, inte gott med svagkaffe. Min kära svärmor har en förkärlek för blaskigt kaffe, jag brukar vara tvungen att koka nytt om hon varit framme och trixat med bryggaren (kanske därför som jag ligger på minus?).

Nog om detta, jag har aldrig testat någon av dessa mirakelkrämer, inga andra heller för den delen förutom en del prover i småförpackningar. Mitt face skulle verkligen behöva en dos av en fungerande mirakelkräm, men då vill jag verkligen veta att den fungerar innan jag slår till och köper den. Någon som testat? Jag har aldrig hört någon som sagt att de använder en viss kräm som gör underverk för huden vad gäller lyftande effekt, Ja om man inte är tillverkare eller gör reklam för produkten förstås.
Här hemma har vi bara ett mirakel, älskade lille sonen, som är det goaste och bästa jag vet.

Ha en härlig fredagmorgon

Kommentarer
Postat av: cia

tack för titten på min blogg. jag vet inte riktigt vad innebörden av miracel creme är ? Men jag har hittat en creme som jag tycker är så härlig och faktiskt den enda som jag känner gör någon inverkan speciellt nu på vintern när man blir lite torr och fnasig, men även på sommaren när solen har gjort sitt: den heter Aloe propolis Creme
ta en titt här http://www.hyra.nu/aloevera/51.htm

ha en bra dag

2006-12-01 @ 08:32:47
URL: http://hemmabra.blogg.se
Postat av: Mia

cia: tips tas tacksamt emot :)

2006-12-01 @ 13:09:51
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: snowflakes

nej vet du vad sånt där tror jag inte på. man ska ta hand om sig själv rent allmänt så enkelt är det.

2006-12-02 @ 22:11:26
URL: http://snowflakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0