Vi flyttar till Norrland

Efter en lång tid, över 20 år i huvudstaden bestämde vi oss att börja kika på möjligheten att flytta tillbaka till släkt och gamla vänner i Norrland. 
Vi upplevde att vårt liv stod stilla i Stockholm, vi var trötta efter alla kamper med skola och kommun gällande vårt barns hjälpbehov. 
 
Vi behövde nya mål och utmaningar och i Maj 2014 bestämde vi oss på riktigt att söka jobb, sälja lägenhet och köpa villa i Umeå. Vår plan var att denna process skulle ta några år men när vi väl bestämt oss tog det bara en månad tills jobb för maken var fixat. Så allt rullade på i rasande fart och nu 4 månader senare är vi alltså på plats. Helt fantastiskt och overkligt, hjärnan greppar inte riktigt att vi ska stanna för alltid och inte packa våra väskor å dra tillbaka söderöver. Nu är vi här, vi har flyttat hem till Norrland❤️
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Grattis! Måste kännas toppen att "komma hem" - vara nära sin släkt och ursprung. Hoppas ni får en god liveskvalité där och jisses är det lilltjejen där som blivit stor?!! Kram en gammal trogen läsare, Milla

Svar: Men hej Milla, så länge sedan. Hoppas allt är bra med dig, kram Mia.
Desperata Hemmafrun

2014-09-20 @ 19:03:59
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Kerstins foto

Men så roligt att ni hittat tillbaka till Norrland igen. Kul att det gått bra även om det rullat på snabbt. Hoppas att ni slipper kämpa med alla instanser här uppe och att allt går smidigt. Kul att se dig i bloggvärlden igen. :)
Må så gott!

2014-09-23 @ 23:03:58
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Zäta

Oj, vilken stor förändring! Ett helt nytt äventyr!
Utan att känna dig mer än via din blogg så känner jag direkt i maggropen att ni fattat rätt beslut.

Lycka till med flytten och allt vad den innebär!

2014-09-25 @ 11:39:14
URL: http://blogg.zettervall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0