Heldag ute

Idag tog vi en låååång promenad, eller sk PW till IKEA, inte helt OK med tanke på min hälsporredrabbade fot. Jag lär få trubbel i morgon men ibland kan man bara inte låta bli att röra på sig. Solen gassade och sonen hade samma morgon fått rullstolen preppad på "hjälpis" och han körde halva vägen alldeles själv, helt galet, han har aldrig kört rullen så mycket på egen hand någon gång tidigare.
Väl på plats i Kungens Kurva snurrade vi runt bland butikerna, shoppade loss bland småprylarna i Kampradland som så klart samlade på sig och blev en rejäl summa i alla fall. Väl hemåt så hoppade vi på bussen, alla fick inte plats vid samma ingång, jag och loppan längst bak. Jag satte mig ned på sätet, pustade ut och kände mig lite nöjd över lugnet och tystnaden tills jag tittade ut och såg min välfyllda IKEA-påse kvar på hållplatsen när bussen sakteliga seglade iväg...
Ett gallsriii (mitt) fick alla i bussen att rycka till.
-ANDREAS, MIN PÅSE, ALLA SAKERNA, STOPPA BUSSEN!
Busschauffören stannade snällt, inte så illa med tanke på suraste chaufförerna i Svea Rike samt det pressade tidtabellschema de salviskt måste följa. Mannen fick sig en extra joggingtur, grejerna är på plats hemma, barnen sover, mannen är på jobbmiddag/fest och jag ska hoppa isäng.
I morgon måste jag bege mig till Farsta, inte riktigt vad jag hade lust med men vad göra när min mamma har blivit besatt av en tunika som bara finns just där. Jag har lovat att fixa iaf. Ha de gott så länge.
 
Bild på: Snabblagade middagen, ugnsgrillad paprika med fetaost, lite cremefraiche, sambalolelek och morötter. Sallad och avocado med lax och chevréoströra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0