Bästa starten


Kaffe på morgonen är ett måste, livets dryck helt enkelt, utan känner jag mig lite smådöd och det tar betydligt längre tid att komma på topp. Starkt med lite mjölk i ska det vara och serveras helst i en färglad god kopp som man blir glad av.
Idag skiner solen, jag och sonen har precis genomgått ett Legobråk vilket resulterade att jag infört ett Legoförbud på obestämd framtid (ska försöka vara hård i mer än en kvart iaf). Poängen med detta är att gossen skall förstå att man inte slänger plastbitarna runt hela rummet för att sedan vägra plocka upp dem. Vi får se hur det går, just nu vill han inte prata med mig.
Lite senare ska jag träffa en kompis på NK, det var länge sedan vi sågs så det kommer att bli trevligt. Ha det gott//Mia

Kommentarer
Postat av: Milla

Kul å se dig tillbaka igen :=) Och grattis i efterskott! Jisses vad snö ni fick igår, hemma hos oss 11 mil bort kom inte en flinga. Just nu väntar jag otåligt på vårvärme igen och är väl knappast ensam om det... kram Milla

2012-04-15 @ 16:37:21
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Sweetmama

Men vilken härlig mugg! Var kommer den ifrån? Kram

2012-04-15 @ 21:46:29
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: mia

Milla: Men hej, detsamma å tack, kram.Sweetmama: Från underbara PiP Studio, samlar på muggarna.

http://www.pipstudio.com/nl

2012-04-16 @ 16:11:20
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Astrid

Hei, sier det samme - hyggelig å se noen innlegg her på bloggen din igjen. Har savnet det selv om jeg ikke kommenterer så ofte. Du skriver fint om sønnen din, saker og ting også har du så gode matrecepter:) Ønsker deg en fortsatt fin vår.

2012-04-29 @ 16:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0