I morgon blir allt bara bättre

Phu, dagens möte med skolan gick rätt så friktionsfritt, ett riktigt bra möte. Framöver får vi se hur det som nu dokumenterats fungerar i praktiken, men jag är optimistisk som vanligt. Bättre att vara försiktigt optimistisk och kanske bli en smula besviken framöver än att hela tiden gruva, oroa sig och tro det värsta.

Guldstjärna till maken som även han var med på mötet. Han gör att jag känner mig lugn, sansad och trygg i situationer där jag annars skulle vara stressad, stirrig och spretig i min dialog.

Mission "tunga uppförsbacken" är utplananad, men bara lite, nu tar jag tag i nästa myndighet som strular, en olycka kommer verkligen aldrig ensam.
Och ikväll är det ett superlångt styrelsemöte, denna dag får gärna vara över faktiskt. I morgon kommer allt att kännas bättre.

Å tack mannen, du är bäst...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken styrka du har!

Jag vet hur mycket det krävs att ha ett handikappat barn... Jag minns hur min mor många gånger satt och grät i frustration efter samtal med f-kassan mm. (Min lillebror är handikappad.)



"Bättre att vara försiktigt optimistisk och kanske bli en smula besviken framöver än att hela tiden gruva, oroa sig och tro det värsta." Vilket underbart motto! Hoppas det är ok att jag snor det till in blogg?



Kram!



2011-01-18 @ 11:48:21
URL: http://secondtime.blogg.se/
Postat av: mia

Åsa: Helt OK bloggkompis.

2011-01-20 @ 10:05:17
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Maxsophie

Just passing by, tripped over your site really. Still, looks nice.

2011-11-23 @ 21:11:06
URL: http://maxsophie.blognownow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0