Fullmåne


Helt omöjligt att fota en fullmåne med min lilla kamera, men jag gjorde ett tappert försök i alla fall. Min mormor avskydde fullmånen, själv gillar jag den, tycker det är mysigt när den lyser upp i natten.

Annars är det mesta OK, min mamma har åkt hem (igår), våren har kommit till huvudstaden och snart är det påsk. Livet rullar på som vanligt men vad i hela friden hände med Desperate Housewives? Inget program alls, jaja ingen katastrof men ändå.

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja igår kväll var det en rejäl fullmåne! Jag har väldans svårt att sova ibland, förra månaden var jag helt sömnlös i två nätter.... igår tog jag några Valerina tabletter och har lyckas sova gott, så fullmånen var gärna lysa upp ett par kvällar till, lite magisk sådär... Ha en härlig dag!

2010-03-31 @ 07:43:15
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Rebeccas.se

Jag älskar fullmånen och sättet den lyser upp vår trädgård! Har aldrig tänkt på fullmånen på samma sätt som jag gör nu när vi bor på landet. Visst har man sett att den är stor och så, men när det är kolsvart annars och det inte finns gatulyktor märker man det på ett helt annat sätt.

2010-03-31 @ 14:10:19
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0