Favoritdoft


Nej nu är det uppryckning här hemma som gäller, vi har väl inte gjort mycket vettigt än så länge denna dag även om sonen är helnöjd över leksakskaoset i vardagsrummet.
Vet inte varför jag känner mig sliten och seg, jobbigt att vara julledig kanske? En dusch med väldoft av jordgubbar och champagne från Victoria Secret borde väl pigga upp en aning (Tackar Los Angeles-Tomten).

Ledig dag i morgon igen sedan börjar vadagen på riktigt.

Kommentarer
Postat av: sweetmama

Det såg ju riktigt skönt ut. Kanske är ett värmande bubbelbad som behövs för att få igång värmen. Idag var det kallt ute....brrr!!!

2010-01-05 @ 14:31:34
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, tror det vore läge för en Los Angeles tomte, mmm... Behöver något som glädjer och muntrar upp, vad? Det där verkade ju precis mitt i prick över vad en kvinna kan behöva ibland!!!

Må så grankott...

fick inget sådant i julklapp, alls... bok (av Facebookvän, egentligen okänd? änglar?), choklad, några skraplotter, liten väska (som jag PÅPEKADE att jag ville ha, rea innan jul :P), en ljuslykta för fönster o presentkort på några kronor på Lindex...

2010-01-05 @ 14:34:00
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/
Postat av: mia

sweetmama: Ja ett bubbelbad vore ju toppen, vi har bara dusch. Och akllt var det idag minsann.



Bin HD: Haha ja jag har tur men å andra sidan hade jag sytt en extraordinär klänning till till "tomten" som åkte till LA och därefter tog med sig favoriterna hem till mig. Kram bloggkompis.

2010-01-05 @ 21:24:24
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0