Ett öga rött och gårdagens shopping

Halvknepig shoppingrunda blev det till en början igår. Jag hade misslyckats med att glömma kvar daglinserna över natten, slet ut dem i panik på morgonen och blev jätteirriterad i ena ögat, visste ej om jag hade skadat det eller hade en linsbit kvar. Ögat tårades, rann och var ömt. Först begav jag mig till Spectsavers men min optiker ville ej undersöka mitt öga utan hänvisade till akuten? Jag drog in till city och Synsam på NK och där fick jag superbra service, inget fel på ögat kunde konstateras efter en noggrann undersökning, ögondroppar och inga linser på några dagar. Lättad minst sagt och jag kommer helt klart att byta optiker nästa gång det är dags för vanlig kontroll.

Nog om detta, med ett rött öga och några rabattkuponger köpte jag ett Chanelläppglans, fler Ittala ljuslyktor, en ryggsägg till sonen, mötte upp familjen senare på eftermiddagen, ögat kändes då bättre och hela Lördagen blev en riktig toppendag.

Nu har jag "Kiwi" lyktor (köp 4 betala för 2 på Cervera) så det räcker och sonen själv blev inte lika nöjd över nya ryggan som jag, nostalgi, jag hade en orangeröd när jag var liten.

Nu strax lunch.

Kommentarer
Postat av: Lärarinnan

Åh, vad jag längtar efter er!



Jättefin rygga också.

2009-09-20 @ 20:15:24
Postat av: mia

Lärarinnan: detsamma, måste se till å ses. Kram.

2009-09-20 @ 22:38:59
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken tur det fixade sig med ögat. Jag gillar också Kivi-lyktorna. Har de flesta färgerna. Fast just nu är inte en enda framma... oops



2009-09-22 @ 13:13:17
URL: http://candygirl.worldofsecrets.com
Postat av: Nina

Älskar Ittalas ljuslyktor!

Ha en myspys kväll. Kramar.

2009-09-22 @ 17:51:17
URL: http://anina.blogg.se/
Postat av: Rebeccas.se

Kivilyktorna är en klar favorit! Brukar välja en när jag lämnat blod, så jag är extra stolt över mina... ;)

2009-09-24 @ 14:34:27
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0