Ripped jeans


Så har även jag införskaffat mig ett par ripped jeans, helt ofrivilligt dock och jag blev både besviken och förvånad över hålet på knät.
Jaja jag är väl helt ute eller kanske bara dinosauriegammal som inte uppskattar plagget som "påats" hela 2008  och som mer än gärna bars då när jag var tonåring.
Då talade man inte om några ripped jeans, de var bara lite coola för vissa och bara trasiga för andra. Jag minns så väl en klasskompis kommentar (som syftade till mina trasiga) om att hennes mamma hade sagt att trasiga byxor bara var för folk med dålig ekonomi. Jojo tiderna förändras och idag betalar vissa en bra slant för redan trasiga brallor.
kate-bosworth-1.jpg
Godmorgon på er där ute...

Bild: Längst upp på mig och ett trasigt knä, sedan på Kate som hittades här

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hej! Jo nog är det sant och jag minns hur arg jag var på Sandra som fick dyra jeans som hon klippte sönder...då var inte mamma mu särskilt glad. Men då klipptes jeansen upp nere vid benen:)

En smaksak så klart:)

Kram

2009-02-18 @ 09:49:55
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

En sak till...vissa klädesplagg som kommer igen vill man bara inte ha..jag minns knickers..huvvaligen. Det kommer jag ALDRIG att sätta på mig igen. Minns även när jag sa att jag aldrig skulle sätta på mig thigts igen, annat än till långkalsonger, men detta plagg använder jag ofta men då till en klänning eller tunika så klart:)

2009-02-18 @ 09:54:41
URL: http://mammaamu.blogg.se/
Postat av: fia

tackar för omtanken , den värmer .

Att betala massa pengar för ett par trasiga brallor är inget för mig iallfall . går dom sönder så gör dom .

kram

2009-02-18 @ 12:02:47
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: soffie

trevlig blogg du har:O)

2009-02-18 @ 14:59:31
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Spenat är inte riktigt min favorit. Åt det första gången för bara nått år sen och det var ingen hit. Nu hade vi två stora påsar spenat i frysen och vi äter en speciell kost, och jag hittade ett recept med spenat av ren slump. Så jag provade, och det blev helt okej tyckte jag, för att vara spenat.

2009-02-18 @ 15:35:04
URL: http://borjesbarnbarn.blogg.se/
Postat av: ~Mezzie~

hihi jaa du jag är inget fans av trasiga jeans men mina älsklings jeans har gått sönder med :-/ men lite tråd och en nål så ska vi nog få bukt med dem =)

Ha bästa kvällen gumms!

kramkram

2009-02-18 @ 15:59:53
URL: http://mezzieliina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0