Tvära kast var det ja


Tvära kast som sagt, idag har varit en toppendag och något spår av sonens hastiga insjuknande märks inte det minsta (peppar peppar). Vi är så lyckliga över detta allihopa och sonen och mannen är mina hjältar. Vi är fortfarande lite tagna över det som hänt och hade faktiskt trott att läkarna skulle ha lyssnat på oss sedan förra svängen för drygt ett halvår sedan. Nu blev vi varse om att så inte var fallet och mottagandet och hjälpen från sjukhuset hade försämrats avsevärt.

Vi ältar dock inte mer om det hela för närvarande men kommer självklart att gå vidare med detta ordentligt denna gång.

Livet tuffar på, jag ska låta bli födeledagsbaket och nu ska vi se på Idol (spelade in det eftersom det sker mitt i nattning:)

Ha det gott där ute...

Kommentarer
Postat av: Fia

Mysig blogg! Vill tipsa dig om fantastik bloggTÄVLING med 57 PRISER i potten denna månad: badresa, barnkläder lyxiga skäönhetsproduketer U name it! http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=08a59008-6a85-4f58-a2d2-083bd343cae0

Postat av: Bettan

Puh!Så härligt att höra att lilleman är mkt piggare:) Hoppas nu att det får hålla i sig. Må så gott så länge. Jag ringer ngn dag framöver...Tusen kramar/ Bettan

2008-09-17 @ 06:40:48
Postat av: Mira

Underbart att det går åt rätt håll!! Och jäklar att de ska krångla så med er!!! Blir så jäkla förbannad!! toksvär



Kram den största du kan tänka dig!

2008-09-17 @ 15:41:42
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Gerda

Mmm ALBS verkar ha noll koll både vilka patienter som har en läkare där eller inte och inte skriver dom något i journaler efter besök och följa upp föregåendes besök....händer det? Helt kaiko..

2008-09-17 @ 18:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0