7 sanningar

Zäta har utmanat mig.
Regler: Länka till den som utmanat dig, dela med dig av 7 sanningar om dig själv, utmana ytterligare 7 personer och meddela dem. 

1. Är smått besatt av Chanel, går igång ordentligt när jag ser visningarna på nätet, kläderna, modellerna, musiken, miljön. Vet faktiskt inte hur många gånger jag klickat mig in på Chanelsidan bara för att väcka liv i den gamla skräddaren inom mig och drömma mig bort bland frasigt tyg och perfektionism.

2. Gubbar har alltid gillat mig, när jag var yngre retade jag mig på att femtiotaggare allt som oftast trodde att de hade en chans. Men även jag blir äldre, gubbsen likaså och häromdagen flörtade en pensionär med mig på ett konditori, tipsade om godaste bakverket och påpekade att jag var snygg i min mössa, blink blink. Inget jag är stolt över men väl ett faktum.

3. Jag verkligen avskyr när folk slaffsar med tuggummi, blir rent ut av förbannad.

4. Jag är supertjenis med brevbäraren (också en gubbs) och får alla stora privatpaket levererade till dörren.

5. Har fortfarande inte hittat "hem" ännu, har bott 17 år i huvudstaden, tivs men känner mig inte hemma.

6. Jag minns sanslöst mycket från det jag var riktigt liten, allt från hur saker såg ut, vad som sades, vilka som var med, och vad som hände. Min mamma tycker inte alltid att det är så där jättekul.

7. Jag söker jämt efter den perfekta, ja inte mannen men hårfärgen, väskan, lipplumpern, hudkrämen mm. Är rätt säkert på att detta beror på att mitt liv för övrigt inte kan ses som perfekt så jag tar det med ro och ser inget problem i det eftersom det roar mig.

Biibii, Mira, Delinda, Jessica, Cin, Bettan och Ajaxen nu är även ni utmanade.

Kommentarer
Postat av: Lärarinnan

På tal om skräddaren i dig - jag har hittat tävingen du MÅSTE delta i. Det är Elle-galan och man ska designa sin drömklänning och får bl a den uppsydd om man vinner. Du syr och designar ju fantastiskt själv, men du bör uppmärksammas ännu mer för den talangen tycker jag. Gå in på elle.se/ellegalan

2008-11-09 @ 10:25:57
Postat av: Åsa.S

jag är likadan som du där på "7:an"... väskan, läppglanset, hudcremen... hahaha, alltid hittar jag ett/en som är bättre/snyggare. Aldrig blir man nöjd, fast det är ju inte heller det man vill bli kanske. Kom ihåg: "The hunt is better than the catch". (off topic... Men gud, det där var ju en låt... vem var det som gjorde den?)



Nog svamlat, kram på dej och ha en fin kväll!

2008-11-09 @ 17:04:46
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: Amanda

haha...jag är också en "gubb-magnet". :o) Och alla a-lagare i stan verkar också dras till mig. Jag vet faktiskt inte vad jag gör (eller inte gör). jag vill verkligen inte att dom ska komma fram till mig men likt förbannat så gör dom det.

2008-11-09 @ 18:59:46
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Cin

Oj, det va inte den lättaste utmaningen! Men jag ska fundera så får du läsa om mina 7 sanningar snart.



Ha en fortsatt skön söndagskväll.

Kram Cin.

2008-11-09 @ 19:14:37
URL: http://cintankar.blogspot.com/
Postat av: HannahSthlm

Kul att läsa! Nästa gång hoppas jag du kan hänga med och dricka Champagne-mojitos, vi hade jättetrevligt igår! Hoppas du och dina kära fick en bra afton också! Kram:)

2008-11-09 @ 22:29:52
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: mia dh

Lärarinnan: Gulledej men det är just där kruxet är skräddare ja, designer nej, men ja ska spana in. Längtar förresten efter dig:)



Åsa.S: Härligt svammel och så är det nog, jagandet är det bästa, ha det bäst:)



Amanda: Visst är det knasigt, jaja jag får trösta mig med att maken iaf äär några månader yngre:)



Cin: Jag funderade också en stund innan det blev klart:)



Hannahsthlm: Nästa gång följer jag gärna med, även om det var trist att jag missade er alla så var det bra att det blev hemmakväll:) Kram kram.



2008-11-10 @ 09:55:25
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0