morgon med facebook

Morgon, sovmorgon och en man som bjudit på frukost, en underbar start på dagen. Gårdagens sura gick över rätt snabbt, ett superkul mail och en rar äkta man gjorde susen. 

Igår blev jag på nytt vän med svägerskan och hennes man, jag har även fått ett ägg som kläcktes till en hund och massor med annat som diverse frågequiz. En för mig okänd Amerikan har "pokat" mig. Fick även en fråga från en vän om att hon undrat varför jag dröjt med att gå med i Facebook och hur det var med mig, om vi kunde boka in en tid för att ses.

Kanske är jag omodern, jo det är jag nog men min telefon fungerar alldeles utmärkt och hade min vän ringt hade jag kunnat boka in en date med henne direkt. Ägg som kläcks till hundar och annat spännande roar mig inget vidare. Att kolla upp vad gammla ex har för sig, om de är gifta etc, det har jag redan gjort, det var kul men har man gjort det en gång räcker det lixom.
Vad göra med Facebook nu då? Roas ni av Facebook, berätta gärna i så fall varför?

Ha en underbar dag idag...

Kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

Haha jag skrev nyligen ett litet inlägg om facebook också, läs det gärna! :)
Jag personligen tycker att facebook blivit jättetråkigt!!!! Myspace är isf mkt bättre...

2008-01-09 @ 08:50:06
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: AnnaSv

Jag gör ingenting alls med facebook utom att radera allt skräp som folk skickar. Det enda jag tycker är bra är att man kan, om man vill, skicka en liten hälsning till någon som man var vän med förr men inte längre träffar så ofta. Jag är just nu inne i en fas då jag inte har tid att träffa mina vänner så ofta. När jag ser någon på Facebook kan jag komma på mig själv med att jag är den sämsta vännen ever och på så sätt lindra mitt dåliga samvete med att skicka ett litet "hej"

Annars är jag rätt less på Facebook.

Kram,
AnnaSv

2008-01-09 @ 10:27:32
URL: http://annasv.blogg.se
Postat av: Liza

jag är med i facebook men jag är kanppast beroende av det. kanske går in en gång i veckan för att göra som Anna Sv, radera allt skit som folk skickar. Upplägget med facebook är så dåligt. Det är inte ens snyggt. Det tog ett tag oxå innan man fattade hur det funkade. Funderar starkt på att gå ur facebook.
//Liza

2008-01-09 @ 10:36:36
URL: http://teddybella.blogg.se
Postat av: Milla

Jag har ett konto på Facebook men typ två personer har skickat "inbjudan" till mig, så endera är jag inte alls poppis, för "gammal" eller också så är allt totalt överskattat. Jag tror på det senare. Jag har använt internet sen det var nytt och har varit med i massor av "cybernätverk" som uppstått, men Facebook förstår jag mig inte alls på. Vad är unikt? Det är inte ens användarvänligt för sjuttsingen! Nä - snart kommer det en backlash, helt klart....

2008-01-09 @ 11:58:02
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jag tycker ungefär som du. När man väl har kollat runt bland ens gamla vänner och bekanta, så har man liksom gjort det mesta.
Precis som du är jag inte speciellt road av att skicka "roliga" bilder, blommor som ska växa och som du skrev ägg som ska kläckas.

2008-01-09 @ 14:50:25
URL: http://hemmamamman.blogg.se
Postat av: Cissi

Har inte loggat in på facebook - ser ingen mening med det.. :)

2008-01-09 @ 15:28:48
URL: http://www.cissistankar.blogg.se
Postat av: cattis

Maken har facebook och har fixat så jag oxå har det... har aldrig varit inne på min egen sida till hans förtrytelse. tycker bloggen räcker för mig!

2008-01-09 @ 20:01:16
URL: http://livetsomar.blogspot.com
Postat av: mia dh

Alla: Tackar för kommentarna och ser att jag inte alls är ensam om att vara tveksam till Facebook, kommer nog inte hänga kvar där så länge.

2008-01-10 @ 08:45:49
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0