det är skillnad på trasor och trasor

Eva Solo Disktrasa 2-pack Svart
Disktrasor är ett problem tycker jag, så fort vår trasa är det minsta ofräsch tar vi en ny. Fy för blöta, stinkande trasor. En bekant till mig hade skräckupplevelser från barndomen, hennes mamma torkade alltid barnen runt munnen med disktrasan efter maten, fy så hemskt, hur kan man ens komma på tanken.
Eva Solos disktrasa verkar inte så tokig faktiskt, helt klart den stiligaste jag har sett i alla fall. Jag gillar Eva Solo och smarta snygga köksprylar kan man aldrig få för mycket av.

Bild: danskdesign


Kommentarer
Postat av: detsvartataket

Dom var snygga! Jag vet dom som torka med diskrasan på golvet för att i nästa sekund torka på bord eller dyligt....man slutar aldrig förvånas!!!

2008-02-21 @ 09:04:47
URL: http://detsvartataket.blogspot.com
Postat av: Samira - Tråkbloggen

Vad hemskt att torka barnen runt munnen med den. BLö!!

2008-02-21 @ 09:21:45
URL: http://samira.nu
Postat av: pip

visst att det var bra förr i tiden ,hehe...men vissa grejor kunde de varit utan!!hehehe

2008-02-21 @ 10:32:40
URL: http://lillepip.blogg.se
Postat av: Jellon

Vilken "flashig" trasa. Mycket snygg där den står. Men jag tror nästan jag behåller den gamla varianten ändå. Bakåtsträvare? Nja i det här fallet kanske :-) Ha det bra!! //Märit

2008-02-21 @ 19:47:46
URL: http://jellon-jellon.blogspot.com
Postat av: Anonym

Våra disktrasor & diskborstar åker in i diskmaskinen med övrig disk allt som oftast.( Jag häller alltid vattnet jag tex kokat ägg i eller vattnet från vattenkokaren som blitt över / över trasan.) Mvh.

2008-02-22 @ 21:13:38
Postat av: Jurg

Desvärre börjar den lukta illa mycket snabbare än en vanlig disktrasa oavsett hur mycket man vrider ur den. Men snygg är den.



För övrigt spelar det ingen roll om man torkar golvet innan borde så länge man låter bordet torka ordentligt innan man använder det. Alla bakterier dör nämligen när det blir helt torrt. Det är faktiskt värre att använda en nyavtorkat och fortfarande fuktigt bord även om trasan bara använts till bord.



Bakteriologen

2009-07-12 @ 12:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0