bygget börjar det i alla fall bli ordning på

image1299
När det strular i vår familj så blir det i alla fall inte halvdant utan riktigt ordentligt. 
Allt på en gång var det ja: Först blev ju sonen sjuk och hamnade på sjukhus med allt vad det innebar, därefter blev  jag dyngsjuk, smittade sonen igen som precis var på väg att repa sig, maken är helt slutkörd av att ta hand om sina sjuka familjemedlemmar och och som grädde på moset gick två av mina tänder sönder i helgen. 
Hejbaberiba! Tändläkarskräck kostar så istället för lyxigaste sidenscarfen från Burberry och ett smarrigt apelsinfärgat armband från Hérmes går tusenlapparna till två gigantiska lagningar varav en eventuellt blir rotfyllning (självklart med min tur så är jag helt inställd på rotfyllningen). 

Ni kanske inte tror mig men jag skrattar faktiskt inombords åt eländet för nu kan det inte bli så mycket mer bedrövligt här hos oss. När sonen och jag själv mådde som sämst hade jag svårt att finna några ljuspunkter men så är det inte nu.
För på ett sätt var det lika bra att gaddarna kraschade eftersom att jag då var tvungen att bege mig till tandläkaren. Efter detta kan allt bara bli bättre och jag ser fram mot en ljuvlig vår med mycket trevliga aktiviteter. När allt lugnat ned sig ska jag även slå slag i saken, bleka gaddarna och skratta som aldrig förr. Det blir bättre, bara att hålla ut.
Nu ska jag snart iväg, gapa stort, meddela att jag gärna betalar extra bara de drämmer till ordentligt med bedövningen och ger mig en servett eller två att torka nervösa svettpärlor från pannan. 

För närvarande är min man min stora hjälte, vet inte vad jag ska hitta på för att ge tillbaka, eller jo det vet jag nog men det är inget jag yppar det minsta om här.

Bild: På bygget är det i alla fall ordning, på våningen näst längst upp kommer vi att bo, till höger är sonens två fönster, därefter köket och till vänster gästrummet.

Kommentarer
Postat av: Liv

Hei, skal si du har hatt det slitsomt og tavelt! Godt at det går bedre med dere alle (med unntak av tennene....) Det er alltid hyggelig å titte inn i bloggen din og se hva du rekker med å få til. Selv er det bare jobb og syke foreldre som tar tiden så hus og barn går på halv tolv... men jeg forsøker å bruke litt ekstra på min yngste datter. Du er til stor inspirasjon - flott at du ikke gir opp. Så spennende med ny bolig - ha en fin kveld :)

2008-02-25 @ 18:10:01
Postat av: hannahsthlm

Stackare..skönt att du iallafall kan se ljusglimtar i eländet och verkligen skönt att det är ordning på bygget iallafall, tackolov;)! Ser ju verkligen ut att bli ett urmysigt hus:-)!

2008-02-25 @ 18:24:39
URL: http://hannahsthlm.blogg.se
Postat av: Lärarinnan

Ja, vi blev ju avbrutna när vi pratade - det var pengarna på telefonen som tog slut. Just nu vägrar datorn koppla mig vidare till Swedbank för att ladda på... grrrr... Men, kära du, vi hörs av igen. Försök koppla av och bli frisk nu!

2008-02-25 @ 20:37:53
Postat av: Anna funderar

Värsta bästa mamman/frun! Skönt att du börjar piggna till, och kan skratta åt eländet. Humor är det bästa vapnet när oro och bekymmer lurar i vassen. Men det vet ju du redan! Don´t forget, you´re my Little Miss Sunshine!

2008-02-26 @ 06:02:53
URL: http://enbrablandning.blogspot.com
Postat av: Mia dh

Liv: Tack snälla du, vad glad jag blir, ha de gott och kämpa på du med. Kram

hannahsthlm: Ja jag börjar längta riktigt ordentligt nu till flytten

Lärarinnan: Tack det är lite bättre faktiskt

Anna funderar: Exakt och du är nog minsann mitt alldeles eget peptalk-piller, jag blir så glad:)

2008-02-26 @ 07:49:25
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0