hur har ni haft det?

image1359
Alla ni som har blogg.se har ju också haft bloggpaus om än en ofrivillig sådan. Hur har det känts då? För egen del har det gått alldeles utmärkt att pausa. Men nu är det kul att vara igång igen. Allt är mer än toppen här, jag har hunnit med en hel del som jag tänkt, dock har jag inte fyllt år ännu och inte färgat håret till min egen naturliga hårfärg, men jag hinner väl med det med gissar jag.

Nu vill jag veta hur läget är borta hos er?

Bild: På dagens frukost och på paketet som i denna stund befinner sig på planet på väg mot liten prinsessa i norrland...

Kommentarer
Postat av: Bim H-D

Hm, hur det är här? Ja, grått och trist och råkallt, brrr... sådan kyla som gör att det känns kallt inomhus trots att det ÄR värme på osv... brrr... Sol och värme nu tack!!!
Hm, ja... jag ÄR glad att jag INTE har bloggat på blogg.se sedan de var gröna... eller om de inte är det fortfarande? Det är ju också en fundering att fundera över... eller, nä... Behöver nog inte fördjupa sig i det ämnet, nej! ;)
Må så grankott... värmländskan Bim, som tycker lite synd om "nakenkatten" där ja... och det blir hårdhandskarna sedan? ;) Handskar på och sedan hårdhandskar för att klara att kamma en katt?

2008-04-01 @ 11:55:05
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Blingbling

En sån där vacker och god frukost borde jag också försöka äta. Dagen skulle börja så mycket bättre då.

Jo, jag har haft bloggabstinens. jag botade den genom att hänga på FB istället och terrorisera vänner och bloggvänner hahaha.

2008-04-01 @ 13:20:33
URL: http://blingbling.webblogg.se
Postat av: Kvinnafrumamma

Har haft lite abstinens måste jag erkänna. Men det är nog mest för att jag hade räknat med att komma in på söndag kväll så... Hade de istället sagt att blogg.se ligger nere i ca 2 dagar så hade jag ställt in mig på att inte blogga.

Annars är allt lung här hemma.
Har precis slutat jobbet och ska hämta barnen.

HA en bra dag!

2008-04-01 @ 14:30:10
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: paus

Åh, smarriga mackor! Här är allt bra, 10 grader varmt och helt vindstilla för en gångs skull. Jag håller som bäst på att göra ett storkok ärtsoppa med massvis av färsk timjan i. Svärföräldrarna kommer snart på middag! Vi har längtat efter ärtsoppa(konstigt längt va?)!
Ha en fin kväll!

2008-04-01 @ 15:57:30
URL: http://paus.webblogg.se
Postat av: mia dh

BimHD: Här har det blivit varmare, och jo jag ska verkligen göra allt för att undvika tovorna igen, ha det gott.

Blingbling: Frukost är bästa måltiden, detta är bara hårdmackor med ost, sallad och tomat, det fixar du lätt, ja och så kaffe förstås:)

Kvinnafrumamma: Ha det lovely du med

Paus: Härligt med värme, som här ungefär, gott med hemlagad ärtsoppa:) Ha det gott du med:)

2008-04-01 @ 21:49:17
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0