Rapport från gårdagen på Dramaten


Gårdagkvällen på Dramaten gjorde ingen besviken, Dramaten är ju Dramaten och skådespelarna och skådespeleriet lika så. Vi hade mycket bra platser och såg aktörerna på nära håll...

Lena och Reine in action, inget att klaga på. Jag kunde dock inte komma ifrån att att tänka på vissa små detaljer...
Klänningsmakarna på Dramaten är otroligt skickliga, bara djärva urringningar på klänningarna och inga missöden med nippels som skymtades... Lena verkade dock ha ont i en hand eftersom hon bar bandage på den ena... Och den omtalade nakenscenen? Förstår inte rabaldret kring detta, Lena är kroppsmålad och bär en lampa framför busken och spelar tokigt galen... Inte ett spår efter ojektifiering, kvinnofientlighet eller något liknande.

Vad mer då, jo man får inte vara en slowdrinker utan i pausen är det svepning som gäller för att hinna få i sig ett glas vin.
Och antingen är det något i byggnaden eller något annat fenomen som gör att skådespelarna får extra mycket och ett överskott av saliv, för himmel vad det spottades på scen (ja inte Lena då).
Och slutligen var min väska alldeles toppen, stilig, funktionell och bara bra. Vill gärna ut och gå med den fler gånger...

Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Kul med en trevlig kväll på dramaten! Ska se om Elmako kanske är intresserad av en tur nångång. Sen för övrigt så går jag mer än gärna ut tillsammans med din fina väska du kanske vill föjla med åxå då?? fniss.

2007-03-02 @ 13:39:27
Postat av: mia

Svägerskan: Ja men så klart att jag vill, kom hit!!!

2007-03-02 @ 16:28:20
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Elvira

Lena Endres "nakenchock" var en tolkning av den berömda scenen ur Macbeth när Ladyn går i sömnen och försöker tvätta bort blod från sin kropp. Bra tycker jag. Visar bara vilken fantastisk skådespelerska hon är.

Jag var där jag med :)

2010-01-12 @ 16:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0